Van olyan hindu közösség Magyarországon, ami nem szabályozza be a nemi életet?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam, hogy a nemi együttléteket előre egyeztetni kell a guruval és csak gyermeknemzés céljából lehet.2021. nov. 9. 17:21
1/13 anonim válasza:
Úgy van ahogy olvastad. Láttad már a love gutu-t?
2/13 anonim válasza:
Hogy a p csba lenne?
Hülyeséget kérdezel.
3/13 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy ilyen elv mellett nem lenne a 4. legnépesebb vallás, csak azt nem tudom az országba van e ilyen.
Olyan mintha azt mondanád, hogy minden keresztény vár esküvő utánig.
2021. nov. 10. 16:14
4/13 anonim válasza:
3
Tudod nem mindenkit a szex éltet.
5/13 A kérdező kommentje:
4. Még vallásos keresztényből se ismerek Katolikus papokon kívül csak egyet akit anblokk nem érdekel a szex, de ez az élet része, nem egészséges elnyomni dolgokat, és a kérdésemet csak offolod válasz kéne.
2021. nov. 10. 17:11
6/13 anonim válasza:
5
A katolikus vallás nem tiltja a nem gyerek érdem miatt csinált szexet. És már ott van az óvszer is.
7/13 A kérdező kommentje:
Tudom, de a papnak tiltva van és a kérdésem nem a kereszténység.
2021. nov. 10. 17:49
8/13 anonim válasza:
7
Igen a papnak tiltva van ahogy a guruknak is.
9/13 A kérdező kommentje:
De amiről én beszélek ott egy sima "hívőnek" is ezt előre egyeztetni meg ilyenek, a nemi életem majd rám és a partneremre tartozik nem egy "papra" Meg ugye ha egy keresztény kamatyol házasság előtt nincs semmi, itt lenne(elvileg).
2021. nov. 10. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!