Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért kapnak egyes emberek...

Miért kapnak egyes emberek különösen nehéz sorsot?

Figyelt kérdés

Rokonságban van egy hölgy akinek igen nehéz élete volt. Kislánya halva született, később lett egy fia. Ezután a férje fiatalon meghalt egy autóbalesetben. Majd a fia is fiatalon 20 évesen egy betegségben.

Miért vannak ilyen sorsok?

2022. jan. 27. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] erről van egy videó amiben beszélnek róla ( bár a címe már önmagában megválaszolja a kérdést)
2022. jan. 27. 21:49
 2/7 Grimfox ***** válasza:
100%
Több szemszögből lehet magyarázni. De egyik sem objektív. A keresztények úgy tartják például, hogy isten ezzel teszi próbára az ember hitét, vagy ezzel ösztökéli arra, hogy elkezdje keresni az istent. Főképp indiában úgy tartják, hogy ez az előző életek, és a jelenlegi élet hozadéka, következménye, azaz karma. Vannak vallások, ahol úgy tartják, hogy az illető valamilyen bűnt követett el az isten(ek) ellen, és ezért megbünteti(k). Van ahol egyszerűen úgy tartják, hogy az isten(ek) ezt a sorsot szabta(szabták) ki az illetőre, aki ez ellen nem tehet semmit, ezt rendelték neki valami okból, amit ember nem érthet. És persze ott van az a nézet is, hogy a gonosz kiszemelte magának, és kínozza, ahol lehet. Hogy melyiket tartod valószínűnek, melyikben hiszel, az tőled függ. A legtöbb ezek közül igazságtalannak tűnik emberi szemszögből. Vagy egyenesen kegyetlennek.
2022. jan. 27. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet karma az előző életébe vmi rosszat tett de az is lehet hogy ezt kell megtapasztalnia a jelenlegi életébe
2022. jan. 27. 22:05
 4/7 Bálvány ***** válasza:
Gondoltam legalább írsz egy születési dátumot, vagy küldesz képletet mert ez így (itt az asztrológia fórumba) csak lóg a levegőben.
2022. jan. 28. 08:10
 5/7 A kérdező kommentje:
1956. Okt. 18. Veszprém Azért nem írtam mert óra percet nem tudom úgy meg nem tudom mennyire van értelme.
2022. jan. 28. 09:22
 6/7 Bálvány ***** válasza:
Képletében a felszálló holdcsomópont együttáll a Szaturnusszal....megbírja a terheket.
2022. jan. 28. 10:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Na ez is bizonyítja hogy nem csak úgy történnek a dolgok, hanem vannak akik ténylegesen szenvedni jönnek ide. És nem véletlenül.

2, hát nem segítettél a jövőképemen 😂

2022. jan. 28. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!