Mi a véleményetek a mérleg horoszkópról?

Hülyeségeket ír a 8é-as bár kétségtelen hogy ismert ilyen Mérleg Napú embereket, de ezek nem a Mérleghez tartoznak vagyis egy része. Pont hogy a Mérleg az aki mások véleményére ad és azoknak akar megfelelni, ez náluk meg nem a Mérleg Napból jöhetett hanem máshonnan.
A nagy hiúság az inkább már Oroszlán és ha valakiben az megvan még nem biztos h augusztusban van a születésnapja, de még csak júliusban sem.

A mérleg annyiból jó jegy, hogy okosan tud gondolkodni, mindig átgondolja, hogy mit csinál.
Együttérző.
De viszont iszonyatosan bosszúálló, ha valaki megbántja azt megjegyzi, nem felejt.
Nagyon lázadó, nem tudja a lelki sérelmeket feldolgozni úgy egyhamar, amíg aki megbántotta egy nagyon jó dologgal nem engeszteli ki.

"En sajnos az vagyok es az a legrosszabb. Hivatalos elemző mondta hogy a leggyengébb, legbizonytalanabb jegy."
Ez tévhit, mert a mérleg jegyet csak sokan rossznak hiszik, de amúgy iszonyat okos, hamar tanul mindenből, egyszer hibázik, többet nem követi el ugyanazt a hibát, mert hamar tanul és tapasztalatot szerez mindenből.
Én is mérleg vagyok és én egyáltalán nem úgy vélekedek a saját mérleg jegyemről, ahogy te. Amit te hiszel az csak belemagyarázás és tévhit.

Olvasd el a skorpió, kos, vagy oroszlán leírását. Erősek, magukkal törődnek és mennek előre.
Erre ott van a legszarabb merleg, aki döntésképtelen, másokat helyez előtérbe, megfelelési kényszere van…
Én mindenben nagyon szerencsetlen vagyok és meg csillagjegyben is a legrosszabbat kaptam.

"Én mindenben nagyon szerencsetlen vagyok és meg csillagjegyben is a legrosszabbat kaptam."
Ez csak annyit akar neked tükrözni, hogy ha elvárod a jó dolgokat, akkor nem történnek meg. Mindennel elégedettnek kell lenni, mindenben a pozitívat kell nézni és majd akkor jönnek a jó dolgok történése, mikor pont nem számítasz rá.

Ami még a mérlegnél is rosszabb jegy, az az ikrek.
Kettősénű:
Egy jó indulatú énje lakozik benne és egy gonosz énje.
Egyik kezével ad, de a másikkal vissza is veszi, amit adott.
Egyik kezével kihúz a szarból, de a másik kezével belevisz a szarba.
Nagyon kiszámíthatatlanok az ikrek jegyűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!