Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a mérleg...

Mi a véleményetek a mérleg horoszkópról?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Hülyeségeket ír a 8é-as bár kétségtelen hogy ismert ilyen Mérleg Napú embereket, de ezek nem a Mérleghez tartoznak vagyis egy része. Pont hogy a Mérleg az aki mások véleményére ad és azoknak akar megfelelni, ez náluk meg nem a Mérleg Napból jöhetett hanem máshonnan.

A nagy hiúság az inkább már Oroszlán és ha valakiben az megvan még nem biztos h augusztusban van a születésnapja, de még csak júliusban sem.

2022. jan. 24. 19:41
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
3 mérleget ismerek. Az egyik egy exem, nagyon kedves, jófej de langyosvíz. A másik a húgom, igazi pukkancs, mindenkivel rosszban van, mert senki sem érhet fel az ő magasságos szintjére. A harmadik egy ismerősöm, minden pénzét ruhákra költi, dolgozni lusta, mindig eltartottként van kaocsolatban gazdag fószerekkel. Vond le a kovetkezteteseket :D
2022. jan. 25. 12:20
 13/18 anonim válasza:
73%
Én mérleg vagyok és a párom, de a tesóm is. Barátom is van mérleg, több is, egy főnököm is az volt. Én szeretem a mérlegeket, és azt se bánom, h magam az vagyok. Gyerekünk kos, elvileg épp az ellentét, de apám is az, és mégis jól kijövök az előző és a következő generációval is... Nem mondom, h a mérleg jobb másnál, de sztem épp nem is rosszabb...
2022. febr. 6. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:

A mérleg annyiból jó jegy, hogy okosan tud gondolkodni, mindig átgondolja, hogy mit csinál.

Együttérző.

De viszont iszonyatosan bosszúálló, ha valaki megbántja azt megjegyzi, nem felejt.

Nagyon lázadó, nem tudja a lelki sérelmeket feldolgozni úgy egyhamar, amíg aki megbántotta egy nagyon jó dologgal nem engeszteli ki.

2022. máj. 4. 23:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"En sajnos az vagyok es az a legrosszabb. Hivatalos elemző mondta hogy a leggyengébb, legbizonytalanabb jegy."

Ez tévhit, mert a mérleg jegyet csak sokan rossznak hiszik, de amúgy iszonyat okos, hamar tanul mindenből, egyszer hibázik, többet nem követi el ugyanazt a hibát, mert hamar tanul és tapasztalatot szerez mindenből.

Én is mérleg vagyok és én egyáltalán nem úgy vélekedek a saját mérleg jegyemről, ahogy te. Amit te hiszel az csak belemagyarázás és tévhit.

2022. máj. 5. 12:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Olvasd el a skorpió, kos, vagy oroszlán leírását. Erősek, magukkal törődnek és mennek előre.

Erre ott van a legszarabb merleg, aki döntésképtelen, másokat helyez előtérbe, megfelelési kényszere van…

Én mindenben nagyon szerencsetlen vagyok és meg csillagjegyben is a legrosszabbat kaptam.

2022. máj. 5. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

"Én mindenben nagyon szerencsetlen vagyok és meg csillagjegyben is a legrosszabbat kaptam."

Ez csak annyit akar neked tükrözni, hogy ha elvárod a jó dolgokat, akkor nem történnek meg. Mindennel elégedettnek kell lenni, mindenben a pozitívat kell nézni és majd akkor jönnek a jó dolgok történése, mikor pont nem számítasz rá.

2022. máj. 5. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Ami még a mérlegnél is rosszabb jegy, az az ikrek.

Kettősénű:

Egy jó indulatú énje lakozik benne és egy gonosz énje.

Egyik kezével ad, de a másikkal vissza is veszi, amit adott.

Egyik kezével kihúz a szarból, de a másik kezével belevisz a szarba.

Nagyon kiszámíthatatlanok az ikrek jegyűek.

2022. máj. 5. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!