Melyek számotokra a legellenszenvesebb csillagjegy?
Mellőzük azokat a dumákat, hogy az amelyik ilyen kérdést ír stb..
Ha nem hiszel benne, nem érdekel menj tovább! :)
Mérleg. Színjátékot játszó, érzelmileg manipulatív,hisztis, sok önző vonással.A háttérben pedig arra törekszik,hogy minden úgy legyen,ahogy akarja.
Nagy mestere a bűbájkodó érzelmi zsarolásnak.
A Szűz.
Az egyik családtagom ilyen jegyű, vele hatalmas harcaink voltak. Egy ideje már - szerencsére - béke van közöttünk, talán azért, mert nem élünk egy háztartásban.
Ő érzett kényszert arra, hogy folyamatosan kritizáljon, kioktasson és megpróbáljon leuralni és irányítani engem. A Mérleg aszcendensem miatt kerülöm a konfliktusokat és nem húzok éles határokat, így a kontroll-mániás emberek hajlamosak a fejemre nőni. Ő is így működött, egy ponton túl viszont már előfordult, hogy elvesztettem a türelmemet és a nézeteltérésünk hatalmas vitákba torkollott.
Egyébként Skorpió vagyok és a korábbi hozzászólásokból látom, hogy a többi Skori sem jön ki a Szűz jegyű emberekkel. Nyilván ez nem általános, de valamiért az átlagnál gyakrabban fordul elő.
Mérleg.
Senki mással mincs úgy bajom elvagyunk, de a legtöbb az agyamra megy a hisztijével a siránkoásával és az egójával.
Rák.
passzív agresszív emberek, akik imádják mutatni, mennyire szenvednek, mennyi áldozatot hoznak, őket senki sem becsüli, közben meg sunyin úgy alakítanak mindent, h nekik legyen jó, miközben mindenki azt hiszi, h szentek.
ja, amúgy halak vagyok, szal elvileg jól kellene kijönnöm velük, de nem bírok egy légtérben sem lenni rákkal.
viszont a skorpiókkal remek az összhang. a skorpió exeimmel is jóban maradtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!