Melyik csillagjegyet tartjátok legcukibbnak és miért?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 23:07
1/10 anonim válasza:
Rák, egoistán fog hangzani, de én az vagyok és a becenevem az, hogy cuki. :D
Egy lány rák ismerősöm van, ő is aranyos.
Esetleg még a halak. Az okát nehéz megmondani, ez csak úgy árad.
18/L
3/10 anonim válasza:
A Cassiopeiát. A legszebb csillagkép az északi égbolton.
4/10 anonim válasza:
Halak, mert olyan naivak és jóindulatúak.
5/10 anonim válasza:
rák aszcendensem és halak holdam miatt kívül-belül cuki vagyok, falnak is a fiúk rendesen :D aztán mikor előbukkan a skorpió nap...
6/10 anonim válasza:
Rák
Szeretem, mikor olyan kis érzelemgombócok.
7/10 anonim válasza:
Egyébként milyen érdekes is ez. Mert Míg a rák és a halak cukik (mert amúgy valóban azok) addig a skorpió maga a megtestesült gonosz féreg, pedig vízjegyű az is ugyanúgy, mint a rák vagy halak.
8/10 anonim válasza:
Én vagyok a legcukibb, legédesebb! A farkam is! A skorpió lányok imádják szopni! Én pedig imádom szopatni őket és b@szni a nagy kerek phicsájukat!
9/10 anonim válasza:
7. Az ki jott oszinten...
De igen a rak konnyen le vesz barkit a labarol kedvessegevel...
A halak naivsaguk miatt es mintha nem lennenek teljesen ezen a vilagon... Total el vannak varazsolva... Imadom...
Skorpiora is jo a szo...
10/10 anonim válasza:
Oroszlán aszcendens kos napjeggyel, vagy skorpió napjegy mérleg aszcendenssel, ezek voltak az én tapasztalatomban a legcukibbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!