Az alábbi könyveket hol lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
Megvan valakinek Peter Orbán Az asztrológia tankönyve illetve a Jövőnk a horoszkópban?
Ajánlod tanulásra? Mit gondolsz róluk?
Kezdőnek érdemes? Csak sajnos egy antikváriumban sincs :(
2022. jan. 20. 17:36
1/9 anonim válasza:
Nekem megvan Az asztrológia tankönyve, imádom Peter Orbant, én is vadászok a könyveire, és nem, nem ajánlom kezdőknek. A megértéshez kellenek az alapok.
2/9 Grimfox válasza:
Kezdőknek talán Baktay Ervin-A csillagfejtés könyve lenne jó?
3/9 anonim válasza:
Kezdőknek pl. Brigitte Hamann A tizenkét archetípus, ami eszembe jutott hirtelen.
Itt le is lehet tölteni
Olvasmányos, sok a felsorolt analógia.
Rákosi Péter könyvei is könnyen emészthetőek.
Baktay is jó könyv, de ő már magyarázza a fényszögeket, harmonikus/diszharmonikus kapcsolódásokat, stb; én első olvasáskor félreraktam, mert a felét se értettem. Azóta persze igen, de legközelebb nem azzal kezdeném.
4/9 Bálvány válasza:
A legjobb könyv kezdőknek:
Takács Tibor - A fejlődés iskolája
5/9 Bálvány válasza:
Baktay Ervintől - A csillagfejtés bár szakmailag megkérdőjelezhetetlen, nehezen olvasható. Valamikor 1940-ben adták ki, így a Plútóról nem sokat mesél benne.
6/9 A kérdező kommentje:
Olvasni már többfélét olvastam, Arroyo több könyvét pl. csak úgy értem a kezdőt, hogy nem vagyok profi, hobbi érdeklődő vagyok. :)
2022. jan. 20. 19:01
7/9 anonim válasza:
Én jelenleg olvasom a Modern Asztrológiát Louise Edingtontól és igazán ajánlom!Nagyon érdekesen és részletesen levvannak irva a jegyek,annak a jegyben álló bolygók hatása és a jegyben álló házaké is.Libriben belehet szerezni! :)
8/9 anonim válasza:
Aranycsillag antikváriumban is meg lehet nézni. Szerintem Orbántól csak az Asztrológia mint terápia jó valamennyire, az ascendensek leírása egy szempontból nem olyan hülyeség, csak ki kell hámozni a sok hatásvadász lózung közül a magját. A többi könyvét én nem ajánlom. John Frawley, Olivia Barcley könyveit nézd meg inkább.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
2022. jan. 21. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!