Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ki halmozza el az asztrológia...

Ki halmozza el az asztrológia részleget ezekkel a rossz nyelvtannal megfogalmazott kamu kérdésekkel már hónapok óta?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__asztrologia-horoszk..

engem csak az idegesít, hogy már rengeteg mindent ezen a részen belül ő ír ki, és ha valami értelmeset és valódit szeretne olvasni az ember folyamatosan az ő kérdéseit kell kerülgetni...

2022. jan. 3. 16:26
1 2
 1/17 Grimfox ***** válasza:
92%
Az ufo kategóriával is ezt csinálták vagy két hónapig, bár mostanában kevesebb kérdést látok kiírva azoktól, akik ezt játszották. A mágia meg tele van szerelmi kötéses kérdésekkel. Úgy 1-1,5 éve meg a természetfeletti lények kategória volt tele mindenféle ökörséggel. Mindig van pár unatkozó felhasználó. Szerintem ha türelmes vagy, 1-2 hónap után felhagynak vele.
2022. jan. 3. 16:40
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
nem mindegy? az egész asztrológia egy baromság, elfér ebben a szánalom kategóriában
2022. jan. 3. 16:56
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Hát sírok! Ez hatalmas! 🤣🤣

Köszi, hogy negmutattad, feldobtad a napom! :D

2022. jan. 3. 16:56
 4/17 Bálvány ***** válasza:
100%
Szerintem a gyakorikerdesek üzemeltetője valamilyen programozott technológiával angol nyelvű asztrológiai kérdéseket fordíttat le bénán google translate API-val. A gagyi kérdésekkel és az azokra várt válaszokkal tartalmat és forgalmat generál. A reklámbevételt szeretné növelni. Azt viszont nem gondolja át, hogy sok téma-után-érdeklődő menekül a fostengerből.
2022. jan. 3. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szimplán nem magyar az illető.
2022. jan. 3. 17:49
 6/17 A kérdező kommentje:
máshol is olvastam, hogy a gyakorin belülről jön, de nem akartam elhinni, hogy képesek erre..
2022. jan. 3. 17:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

XD

Nem hiszem, ha csak nem tinik.

Ezek csak szórakoznak. Jelented és intézik

2022. jan. 3. 19:08
 8/17 anonim ***** válasza:
6-os az a gyk presztízsét csorbítaná, hiszen ugye a felhasználók így is gyorsan ilyen tippeket írtak. Nem azért jött létre ez az oldal, hogy züllesszék, hanem azért, hogy tanácsokkal segítsék az emberek egymást.
2022. jan. 3. 19:36
 9/17 Bálvány ***** válasza:
100%
Akár belülről, akár kívülről csinálják, csak az oldal üzemeltetőjének van lehetősége ezt leállítani. Az értékelések alapján szűrhetné, megtehetné.
2022. jan. 3. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#6 a felnőtt párkapcsolatok kategória is tele van olyan troll kérdésekkel, amelyek a forgalmat növelik, mivel provokatívak és sértőek, ezért rengeteg válasz érkezik rájuk, aktivizálják az embereket. De közben a Gyk összes házszabályát megsértik, szóval az összeset törölni kéne a francba, a kiíróikkal együtt. Mégsem törlik őket soha.
2022. jan. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!