Szűz csillagjegyüek jól kijöttök skorpiókkal?
Többnyire nem jövünk ki egymással. A szűznek két tipusét ismerem. Egyik az, aki mikroszkóppal keresi a hibát bennem és sosem hagyja ki a lehetőséget, hogy kijavítson, kritizáljon. Na velük késre menő a kapcsolatom.
A másik a lazább tipus, ők azok a kedélyes, komoly, egyszerű, jószívű emberek, nem csinálnak bolhábol elefántot és akárcsak én, szeretnek filozofálni. Velük elég jól kijövök,de nem a szűz jegyűek közül kerülnek ki a legtartosabb barátságaim.
Skorpióként mondom hogy a szűzzel nem jövök ki.
Mindkettő tudja b@sztatni a masikat, de a skorpió csak akkor bánt bárkit is, ha eljatszottak a bizalmát, addig max zarkózott vagy nehezen nyílik meg de bántani nem bánt senkit.
A szűz az bárkit kritizal és a legapróbb hibat is észreveszi midnenben SŐT direkt azt keresi. Leépítő szerintem mindenmi számára.
Drága 6os!
Most leírtad a kapcsolatom a szüleimmel.
By: 1 skorpió
Hát akkor én megtöröm a sort :D
Szűz vagyok és kifejezetten csipem a skorpiókat
Tetszik a habitusuk általában
Abszolút nem tudom elviselni a skorpiókat.
Utálom bennük, hogy nem tudják elviselni ha jobb vagyok náluk és, hogy hamarabb tudom őket manipulálni mint ők engem.
Hozzáteszem, soha senkit nem manipulálok csak úgy, sőt megsem fordul a fejemben. De amikor packáznak velem, olyankor nem ismerek kegyelmet. Ez fordul elő ha a skorpió próbál fölényeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!