Milyen következtetést lehet levonni a következő radixokból?
Négy ember radixát teszem be. Miket olvastok ki belőle? Csak az írjon, aki tud normálisan válaszolni. Már az is elég, ha csak egy kicsit értesz hozzá, nem csak profik válaszát várom.
A. radixa
T. radixa
V. radixa
Z. radixa
Hát az biztos h a Nap az első házban van meg a Merkúr. Meg a Bak aszcendens. De ha akarod küldhetek több lehetőséget.
Pl miben lenne más a a Mars-Neptunusz-Jupiter együttállás a 10-es házban lenne? Illetve Uránusz-Plútó a nyolcas házban?
tudod mennyit agyaltam rajta mire így összeállítottam és tudom h még mindig van mit csiszolni rajta, de nem adom fel. Azért elég bele szoktam látni az emberekbe, ráérzés formájában is (amit nem hiszek el azonnal, hanem várok még és akkor szépen kialakul, vagy bebizonyosodik), elég jól el szoktam találni a dolgokat. Erről tudnék még mesélni, biztos a skorpió aszc miatt köszönhetem :D
Megadhattad volna az időpontot, helyet akkor igazgathattam volna én is a képletet, házakat. Így tovább találgatok.
(1.)
Ha bizonytalan a születési időpont, akkor a Hold állásának behatárolása - az érzelmek kezelése alapján - jó kiindulópont.
Amit leírtál, azok alapján a Kos Hold jónak tűnik. A Merkúrral való kapcsolata szembetűnő.
(2.)
A gyerekkoráról, kiindulásáról, otthonról nem írtál. A Bika Szaturnusz mennyire találó? Mások is írtak ezzel kapcsolaban.
Több analógia kapcsolódhat ehhez, amit én írtam: " Szükölködésből, kuporgatásból, az egzisztenciális félelemtől menekül."
A IV. ház az apát is jelképezheti. Mit tudsz róla?
(3.)
A Plútó biztosan nem a 9. házat befolyásolja, inkább a 8.-at. (Amúgy is nagyon a csúcsra esett.)
Negatív megnyilvánulásában a dogmatizmus, önelégültség formáját öltheti, valamint annak kényszerét, hogy meggyőzzünk másokat saját igazunkról.
Plútó a szűzben:
"Fő fegyvere könyörtelen kritikus szelleme, mellyel képes megsemmisíteni ellenfeleit. Hajlamos kényszeresen hajszolni a tökéletességet,
maximalizmusa könnyen tönkreteheti testileg-lelkileg egyaránt."
(4.)
Az Uránusz egyedül a 9. házban ragad, ahol a Mérlegben gyengén áll.
Rosszul tűri a korlátokat, elvárásokat, nem alkalmazkodik a kapcsolataiban.
(5.)
A Jupiter-Mars-Neptun együttállást inkább a X.-be tenném.
Egy merész, következetlen, "szerencsejátékos" karrierje ez.
Itt egy kis olvasnivaló.
A Neptun csak ködösebbé teszi az egészet. A Merkúrtól (kommunikációtól) rossz fényszögeket kap.
(6.)
Másokat titkon segített? Szerintem 12h Vénusz megmagyarázza.
Akkor írok a Szaturnuszról is, nem sokat tudok a szüleiről, annyit tudok h szereti a szülővárosát az otthonát. Annyit tudok h amúgy Szlovéniában született és nőtt fel viszont a szülei szerbiai bosnyákok voltak. A bosnyákokat szidta folyton meg a bosnyák és a muzulmán játékosait. Amikor pl a csapatokban egy emberrel beszélt, azok többnyire szerbek voltak, azokat szereti, meg volt olyan nyilatkozata is ami arra utal h szereti a szerbeket (játszott ott is a háború idején).
Valahol írja hogy a szülei szegény munkások voltak akik Mariborba költöztek Jugoszlávia jobb részére jobb munkalehetőség miatt (Szerbia része ahonnan oda költöztek, a nevük alapján inkább muzulmánok, tehát bosnyákok, Szerbiának az a része bosnyákok lakta 90%-ban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!