Ha a nyolcadik házamban bak jupiter van, akkor az mire enged következtetni?
Okoskodók kíméljenek.. csak a kérdésre várok válaszokat.
Így néz ki
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. :)
25/n
Hát a nyolcas ház témáinál viszonylag szerencsés lehetsz (a jupi fényszögei függvényében).
Nagy örökség, Gazdag házastárs, szép halál, okkult tudományok ismerete, titkos szerető
Ez teljesen így van. Évek óta a szépségemből élek.
Amúgy a nyolcadik ház az a halálé leginkább. Arról ez mit mond?
Nekrm nyolcadik hazas bak jupiterem van ugyanigy.
25 eves vagyok, es idaig orokoltem egy belvarosi lakast, illetve mondhatni mindenem megvan amit csak kerhetek DE, pl a jupiteremet kvadratolja a szaturnusz.
Mindig az esetben kaptam meg amit szerettem volna ha azzal vagy elveszitek egy hozzam kozelallo szemelyt, vagy valamit legyen az pl szemely elethelyzet szellemi ertek munka stb.
Huh Szilvi tényleg a gyönyör kísér téged messze ringó utadon. Azt a mindenit, tisztán érzékelem.
Na, de bocsánat, válaszolok is érdemben.
Kilencedik házas Nyilas Vénusz (mely a Szexuális Termékenység ékes szimbóluma???!!!) kettős kvadrànsláncolatban a Merkúrral (némi csalafinta Ravaszság) és a Jupiterrel (fizikai erőnlét, teljesítőképesség, Testi Erő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!