Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha a nyolcadik házamban bak...

Ha a nyolcadik házamban bak jupiter van, akkor az mire enged következtetni?

Figyelt kérdés

Okoskodók kíméljenek.. csak a kérdésre várok válaszokat.

Így néz ki

[link]

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni. :)

25/n

2021. dec. 1. 13:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Ide te tök feleslegesen írsz
2021. dec. 1. 14:08
 2/10 Bálvány ***** válasza:
77%

Hát a nyolcas ház témáinál viszonylag szerencsés lehetsz (a jupi fényszögei függvényében).

Nagy örökség, Gazdag házastárs, szép halál, okkult tudományok ismerete, titkos szerető

2021. dec. 1. 14:17
 3/10 A kérdező kommentje:
3 köszönöm :)
2021. dec. 1. 14:18
 4/10 Bálvány ***** válasza:
77%
Ha a Jupi kvadrátban van a Vénusszal, akkor a szépség, szerelmi kérdések, nőiesség bekavarnak a szerencsébe.
2021. dec. 1. 14:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez teljesen így van. Évek óta a szépségemből élek.

Amúgy a nyolcadik ház az a halálé leginkább. Arról ez mit mond?

2021. dec. 1. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A Nőstény Jupitert is vidd be a nyolcadik házadba, így lesz kerek a történet.A Halál már akkor nem fér be.
2021. dec. 1. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Nekrm nyolcadik hazas bak jupiterem van ugyanigy.

25 eves vagyok, es idaig orokoltem egy belvarosi lakast, illetve mondhatni mindenem megvan amit csak kerhetek DE, pl a jupiteremet kvadratolja a szaturnusz.

Mindig az esetben kaptam meg amit szerettem volna ha azzal vagy elveszitek egy hozzam kozelallo szemelyt, vagy valamit legyen az pl szemely elethelyzet szellemi ertek munka stb.

2021. dec. 1. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
nyolcas házas Jupiterem van az Oroszlánban, de az nem hogy nem öröklök semmit, de addósságokat fogok örökölni. Olyan házakat, amiken adósságok vannak. Hát ott van vele szemben egy Vízöntő Szaturnusz a második házban, így lehet gazdag már nem lehetek xDDD
2021. dec. 2. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Huh Szilvi tényleg a gyönyör kísér téged messze ringó utadon. Azt a mindenit, tisztán érzékelem.

Na, de bocsánat, válaszolok is érdemben.

Kilencedik házas Nyilas Vénusz (mely a Szexuális Termékenység ékes szimbóluma???!!!) kettős kvadrànsláncolatban a Merkúrral (némi csalafinta Ravaszság) és a Jupiterrel (fizikai erőnlét, teljesítőképesség, Testi Erő)

2021. dec. 3. 00:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Húha:) így is van..
2021. dec. 3. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!