Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió lánynak mennyire van...

Skorpió lánynak mennyire van van önbizalmuk?

Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 11:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy nem mernek nagyon kezdeményezni!
2021. dec. 21. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
Az a nagyobbik baj, hogy gyakran bűzölögnek még a randin is...
2021. dec. 21. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Skorpió férfi vagyok. Skorpió lánnyal még nem voltam, de állítólag vadak nagyon. Ketten neg együtt fekrobbanna az ágy. Szüzzel(nyilván most a horoszkópra gondolok 😃), szenvedélyes. Halakkal nagyon tüzes, vízöntökkel valahol a szenvedélyes mellé tenném. A többi lánynak nem tudtam a horoszkópját 😂
2021. dec. 21. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:
A jegy a 2 végletről szól, ennek megfelelően találkoztam olyan skorpió lánnyal, aki talpraesett és kezdeményező volt; ellenben olyannal is, aki nagyon kis csendes és titokzatos volt. Halak F
2021. dec. 21. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak a napjegy kevés ennek a megmondásához.
2021. dec. 21. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Amennyire értékvezérelt életet élnek.

Ez igaz az összes jegyre, ha nem rekednek meg az ösztönlény szintjén, de ehhez tudatosodni kell, amire nagyon kevés ember képes.

2021. dec. 21. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió nő vagyok. Azt hiszik általában, akik még nem ismernek, hogy nincs sok önbizalmam. Pedig van. Csak kezdetben inkább csendben figyelek és felmérem az erőviszonyokat :D

Ismerkedésben hasonlóan járok el. Kis ideig várok...ha valaki tetszik, örülnék, ha kezdeményezne, de azért besegítek neki, hogy észrevegye, hogy bejön nekem.

Ha ezek után sem reagál és amúgy nincs akadály (pl barátnő), akkor nyíltan lecsapok rá.

2021. dec. 21. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:

A skorpió nőknél pont két végletet figyeltem meg

Vagy túl sok vagy túl kevés . Igazából a legtöbb és legjobb barátaim majdnem mind skorpiók és csajok . Szóval én imádom a skorpió jegyű nőket

Oroszlán/f

2021. dec. 23. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Túlzott önbizalmuk van és általában a semmire!
2022. jan. 30. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!