Huszonévesen (22) van akit érdekel az asztrológia? Ti mennyire találtok társaságot, ahol tudtok erről beszélni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 16:44
1/17 anonim válasza:
Van akit érdekel. Nem tudom, nem beszélek róla ha nem muszáj. De Kunót tudom javasolni.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...a kunó kicsoda?
2021. dec. 17. 17:12
4/17 anonim válasza:
Engem is érdekel. Hobbiból olvasgatok, tanulgatok. :)
25/N
5/17 anonim válasza:
Érdekel ilyesmi, viszont nem a nők lapja szint.
9/17 anonim válasza:
Plutoln amúgy asztrológiát tanul és komolyan is veszi az asztrológiát. Viszont szeret trollkodni :)
10/17 anonim válasza:
akkor most szarul járt mert lepontoztam és nem lehet visszapontozni xD mondjuk nem biztos, hogy bármi értelme lenne a pontozásnak, de most kapna tőlem egy jópontot :D
Akkor rendesen ért is hozzá? Én ma jöttem rá, hogy a szaturnuszom az első házban van (vízöntő), nem csak az aszcendensem ><
A vizöntő is egy troll jegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!