Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió lányok hogyan lehet...

Skorpió lányok hogyan lehet titeket megkefélni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha például bejön nektek a pali, és éreztek is kölcsönös szexuális vonzalmat és például nem akartok kapcsolatot, simán csak leszopni egy számotokra vonzó pasit és szexelni vele egyet. Hogyan lehet ágyba csalogatni titeket?

Ez NEM TROLL KÉRDÉS! Teljesen komolyan kérdezem. Van egy skorpió csaj, akit nagyon elkapnék és tudom h neki is bejövök, de valahogy olyan nehéz megközelíteni. Randi volt már, de valamiért csak azt érzem, h még nem akar szexelni. És biztosan nem azért mert nem jövök be neki, vagy mert Friendzone-ba kerültem. Ezt mások által tudom és hallottam, hogy jóképűnek tart.

2021. dec. 10. 15:50
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Már bocs, de a kivétel erősíti a szabályt! Erről hallottál már?

Amúgy meg nem említettem olyat, hogy az lennék. Annyit állítottam, hogy egyezik a leírás amit itt egy válaszoló írt. :)

2021. dec. 10. 18:47
 22/33 anonim ***** válasza:
51%

Ha azt érzed, hogy bejössz neki, akkor milyen jelzés kellene még neked? Sőt még ezt egy "közvetítő" el is mondta neked.

Ne várd azt hogy rád ugrik. Neked kellene a tettek mezejére lépni.

De ha sokáig várakoztatod, akkor bekerülsz abba zónába...

Lépj már egy határozottat. Csókold meg, vagy legalább a kezét fogd meg :) Itt a hideg, ideje megmelegíteni a kézét, aztán az ajkát, aztán a...

Mondjuk én picit idősebb vagyok nálad, de nemrég elkezdtem azzal kisérletezni, hogy a csajok megengedik-e ha első randin megfogom a kezét a hidegben azzal a(z egyébként bullshit) szöveggel, hogy "megmelegítem". Elmondám, egyik sem ellenkezett :) Sőt simán mintha élvezték volna a sétát kézenfogva :) Nem picit lepett ez meg, mert eddig ennek az ellenkezőjét gondoltam. Én is azt hittem ha nagyon tisztelettudó, és távolságtrtaó vagyok az a jó... hát a lónak az izéjét. Pont fordítva.

Remélem valami hölgy visszaigazolja itt, hogy jól gondolom. :)

Szóval egy szintig minnél "merészebb" vagy, annál nagyobb lesz a jutalom.

Persze erőszakodsokádba, kényelmetlen helyzetbe nem szabad belemenni. Érezni kell hol a határ.

2021. dec. 10. 19:36
 23/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Viszont Te valamit félre értettél vagy nem olvastad vissza figyelmesen.

Konkrétan az egyik buliban már majdnem odáig jutottunk h megdugjam, csak valamiért beugrott neki vagy nem tudom és leállított, pedig ő smárolt le és húzogatta a f.. :D

Ugye két hete visszajelzést is kaptam, h simán elviselne egy "szájat való felmelegítést" részemről. Aztán egy hete randizni is voltunk lesmároltam, de valahogy megintcsak "ellökött". Holott, nagyon jól tudom hogy simán dugna egyet...

Szóval ami a probléma, és ami engem is érdekelne, hogy miért van, az az, hogy valamiért nem akar most még belemenni, annak ellenére sem, hogy amúgy ő is nagyon benne lenne a kufircban. Ez kicsit ellentmondásosan hangzik, de ez az igazság. Ehhez kértem tanácsokat.

Egyébként még az is átfutott az agyamon, hogy elszenvedett valamilyen traumát esetleg, ami hirtelen blokkolja őt amikor már majdnem ott vagyunk, vagy nem tudom, de aztán agyaltam és arról szerintem tudnék. Legalábbis biztos tudna valaki róla.

2021. dec. 10. 20:20
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Legyen nálad egy háztartási kefe és kérdezd meg, van-e kedve veled kefélni.
2021. dec. 10. 20:31
 25/33 anonim ***** válasza:
53%
24 évesen nem így kell beszélni és vélekedni, csak azért mert a körödben így viselkednek. Mi van ha te nem? Azt mondják hogy keress más baráti kört? De nagy kaland..
2021. dec. 10. 21:02
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

#23:

Szívesen a választ. De nem félreértettem amit írtl, hanem azt hogy már majdnem szexeltetek, szt csak egy hozzászólásban írtad, amit én nem vettem észre, és nem olvastam el.

Ha már az ilyen történt, akkor két dolog jutott eszembe, de lehet hogy tök más az oka:

Csak szórakozik, és elvezi a nőisség "hatalmát" a férfi vágyak fölött. Ilyen csajjal már én is találkoztam. De olyan magas "értékrendű" a csajnak érzi magát, hogy a trófa megszerzését még engedi. Sajnos ehhez a mostaninál nagyobb "értéket" kell mutatnod. Ami most nyilván nem anyagiakat jelenti, hanem hogy lenyűgözd, hogy megmutasd tettekkel, hogy Te vagy az alfahím. Nyilván sorban állnak nála a szexért, Ő meg nyilván a legalfább hímet választja a párosodáshoz. Lehet hogy amit eddig csinált, csak egy kis "teszt". Megkóstolt :)

Egyébként ha már ezotéria, elvileg a skorpió csillagjegynél mindkét nemre igaz a nagyfokú szexulás étvágy és a szexuláis érzékek iránti vágy. Tehát az is lehet, hogy neki vágya csak ennyire volt éppen, neki ez csak egy kis laza szórakozás volt. Mint mondjuk valakinek, aki csak elnyal egy fagyit, egy kis élvezetért a nyári hőségben.

Szóval azt figyelembe véve, hogy meddig eljutottatok... elvileg sok már nincs a célig. Da azért az is simán benne van, hogy ezt a vékony falat nem lehet éttörni.

2021. dec. 10. 22:53
 27/33 A kérdező kommentje:

Minden egyes szavaddal egyet tudok érteni, végülis van benne valami, nagyon jó leírtad.

Annyit azért hozzáfűznék, ha már az első opciót nézzük, miszerint csak tesztelt, és úm "megkostolt" akkor eléggé esélyes, hogy ott vagyok nála a csúcson azon a bizonyos "ranglétrán". Máskülönben miért mondott volna ilyet, hogy lecummantana egy barátnőjén keresztül.

Nekem is azt a benyomást kelti egyébként, hogy kicsit keresi is azt a bizonyos "alfát", mert tényleg elérhetetlennek tűnik, ugyanakkor viszont néha meg teljesen egyértelmű mik a szándékai.

Szerintem amúgy simán benne vagyok a kiszemelt "alfa" pozícióban, de be kell törni valahogy. Ez adta most kicsit fel a leckét. :DD

2021. dec. 11. 00:22
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió nőként azt mondom hogy szerintem kéreti magát.Ne foglalkozz vele mint nővel,randizz mással hogy kiugorjon a nyúl a bokorból.

Ha tényleg érdekled ezt nem fogja szó nélkül hagyni.

Engem így kapott el a férjem,hasonló előzmények után mint amit te is írtál.😀

N

2021. dec. 12. 01:41
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

28+

Ha tovább próbálkozol erősíted benne hogy tulajdonképpen az övé vagy.Ingasd meg ebben a hitében és ha akar valamit rögtön "vérbe fordul"a szeme és magától megy hozzád.Rám egyedül ez hatott majd egy évnyi kéretés és játszadozás után.😀

2021. dec. 12. 01:49
 30/33 anonim válasza:
6-os. minden skorpió nő domináns lenne?
2021. dec. 12. 02:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!