Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió lányok hogyan lehet...

Skorpió lányok hogyan lehet titeket megkefélni?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha például bejön nektek a pali, és éreztek is kölcsönös szexuális vonzalmat és például nem akartok kapcsolatot, simán csak leszopni egy számotokra vonzó pasit és szexelni vele egyet. Hogyan lehet ágyba csalogatni titeket?

Ez NEM TROLL KÉRDÉS! Teljesen komolyan kérdezem. Van egy skorpió csaj, akit nagyon elkapnék és tudom h neki is bejövök, de valahogy olyan nehéz megközelíteni. Randi volt már, de valamiért csak azt érzem, h még nem akar szexelni. És biztosan nem azért mert nem jövök be neki, vagy mert Friendzone-ba kerültem. Ezt mások által tudom és hallottam, hogy jóképűnek tart.

2021. dec. 10. 15:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nagy esély arra, hogy az egész ismeretségi köröd bunkó. :D
2021. dec. 10. 17:04
 12/33 A kérdező kommentje:

Szex terén nem ismerünk kegyelmet :D

Amúgy meg teljesen normális, komoly brigád. Az biztos, hogy nem egy átlagos életforma.

Nem egy olyan teljesen prűd, agyon komolyodott társaság, mint a tied. És még ennek ellenére is komoly egzisztenciánk van. De ezzel nem szeretnék dicsekedni! ;)

2021. dec. 10. 17:08
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

9# Szerintem lehetne diszkrétebben is utalni rá, mert ez így közönséges és alpári. Komolyan vehetetlen ember látszatát kelti.

Megfelel a férfiakról alkotott hírhedt sztereotípiának, amivel rontod akár az én közmegítélésemet is, pedig én csak akkor fogalmazok így, amikor nagyon nagyon kiborult a bili és valakit meg akarok ölni.

2021. dec. 10. 17:08
 14/33 A kérdező kommentje:

Akkor kezdheted önmagaddal az öldöklést! 😁

2021. dec. 10. 17:11
 15/33 anonim ***** válasza:
86%
nem igaz, h nem veszitek észre, hogy troll :D a szabadszájú falubikája, aki horoszkópban hisz? menj már :D
2021. dec. 10. 17:44
 16/33 anonim ***** válasza:
73%
#6 ilyen nő kéne, még majdnem illik is rám minden, csak engem nem tudsz zavarba hozni ha látom hogy mindketten bejövünk a másiknak:D
2021. dec. 10. 17:55
 17/33 A kérdező kommentje:

Bocsi ha megsértettelek!

De miért lennék troll?😃 még a kérdésben is leírtam hogy NEM TROLL A KÉRDÉS.

Leírtam a magam nyelvén, hogy van egy skorpió csajszi akivel nem tudom hányadán állok vele, miután másoktól is megtudtam, hogy ő is benne lenne :D csak most olyan titokzatos vagy nem tudom.

Mi ezzel a baj?

2021. dec. 10. 17:56
 18/33 anonim ***** válasza:
63%
15# Engem megtévesztett a második bekezdés első mondata. Meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg hazudik.
2021. dec. 10. 17:56
 19/33 A kérdező kommentje:
Ti hülyék vagytok! Mondom hogy nem troll kérdés! XDD
2021. dec. 10. 18:12
 20/33 anonim ***** válasza:
77%
már bocs, de elég kevés a horoszkóphívő a macsó kanok között :D
2021. dec. 10. 18:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!