Bak Jupiter esetén hogyan lehet bármiben is hinni?
A kemény munkán kívül?
Akinek ugyanilyen állása van, mennyire tud életvidám optimista lenni? Más is azt tapasztalja, hogy ha valami jót szeretne, azért háromszor annyit kell tennie, amíg más feleannyi munkával megszerzi ugyanezt. És ha egy pillanatra is félrenéz olyan ordas pofont kap, hogy arról koldul?
Kérem, hogy hozzáértők írjanak!
Ha Vízöntő az aszcendensed, akkor - a klasszikus asztrológia szerint - a Szaturnusz lesz a születési uralkodód. Ha az első ház végén áll, az már a 2.házhoz számít, jól sejtem, hogy magához az anyagi javakhoz jutás gátolt nálad? (Nyilván látni kéne a teljes képletet.)
És ha a Kosban is áll, akkor éppen a kezdeti, kitörő lendületet fogja le.
A Jupiter, nos, az sem áll jól a Bakban, és a 12-es ház se tesz jót neki..
Hold =érzelmek, szintén gátolva vannak a rajta álló Szaturnusz miatt.
Szóval összetettebb ez, semmint hogy a Jupiter nyakába varrjunk mindent.
"jól sejtem, hogy magához az anyagi javakhoz jutás gátolt nálad?"
El se jutok odáig. Meg ha lehetne egyáltalán nem foglalkoznék ilyen földi dolgokkal. Kár hogy mashogy nem lehet életben maradni.
Szia, nekem kettes házas Vízöntő Szaturnuszom van és nálam is az van hogy míg más simán eléri, nekem tripla annyit kell dolgozni érte és még úgysem biztos hogy összejön.
A Jupiter nálam a 8-as házban van az Oroszlánban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!