Milyennek képzelitek el ezt a személyt? szerintetek hogyan hat ki rá, hogy ilyen előnytelen jegyei vannak?
27 éves nőről van szó.
nap: kos
hold: bika
merkúr: halak
vénusz: kos
mars: rák
jupiter: mérleg
szaturnusz: vízöntő
uránusz: bak
neptun: bak
plútó: skorpió
nekem egyből feltűnt, hogy a vénusz a kosban előnytelen, a mars a rákban előnytelen, a merkúr a halakban sem a legjobb.
Ez majdnem én is lehetnék.
Nekem
nap: kos
hold: vízöntő
merkúr: kos
vénusz: bika
mars: rák
jupiter: oroszlán
szaturnusz: vízöntő
uránusz: bak
neptunusz: bak
plútó: skorpió
A Vénusz valóban nagyon szar a Kosban, nagyon közönséges lehet, nem finom. Úgy is mondhatjuk átvitt értelemben példaként, hogy van egy szép festett valami, ízlésesen megcsinálni majd a Kos Vénusz odamegy és összefirkálja.
A Bika Hold érzelmileg stabil lehet. A Rák Mars valóban elcseszett, nehezére esik kiállni magáért, esésben van a Mars ott. A többiek azok külső bolygók, a belsők a személyi jelölők. Nézni kell még milyen fényszögekben állnak más bolygókkal, melyik házban van stb.
Ja a Halak Merkúr se a legjobb, semmi logikai készség, naivtás, a Merkúr Víz jegyekben olyasmi is lehet, hogy az illetőt folyton átverik, becsapják mert hiszékeny.
Es ezek melyik házakba esnek?
Mert pl, ha a marsod az elsőbe esik, akkor javít a helyzeten.
Azt a személyt, aki főnök létére ennyi infót megoszt azzal, aki csak eztán lesz beosztottja, szószátyárnak képzelem el.
Lehet, nem is kellően körültekintő, mert ha ennyit tudna rólad, nem is tartana megfelelő beosztottjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!