Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyennek képzelitek el ezt a...

Milyennek képzelitek el ezt a személyt? szerintetek hogyan hat ki rá, hogy ilyen előnytelen jegyei vannak?

Figyelt kérdés

27 éves nőről van szó.

nap: kos

hold: bika

merkúr: halak

vénusz: kos

mars: rák

jupiter: mérleg

szaturnusz: vízöntő

uránusz: bak

neptun: bak

plútó: skorpió

nekem egyből feltűnt, hogy a vénusz a kosban előnytelen, a mars a rákban előnytelen, a merkúr a halakban sem a legjobb.

2021. dec. 3. 19:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miből tudod ezeket?
2021. dec. 3. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez majdnem én is lehetnék.

Nekem

nap: kos

hold: vízöntő

merkúr: kos

vénusz: bika

mars: rák

jupiter: oroszlán

szaturnusz: vízöntő

uránusz: bak

neptunusz: bak

plútó: skorpió

A Vénusz valóban nagyon szar a Kosban, nagyon közönséges lehet, nem finom. Úgy is mondhatjuk átvitt értelemben példaként, hogy van egy szép festett valami, ízlésesen megcsinálni majd a Kos Vénusz odamegy és összefirkálja.

A Bika Hold érzelmileg stabil lehet. A Rák Mars valóban elcseszett, nehezére esik kiállni magáért, esésben van a Mars ott. A többiek azok külső bolygók, a belsők a személyi jelölők. Nézni kell még milyen fényszögekben állnak más bolygókkal, melyik házban van stb.

Ja a Halak Merkúr se a legjobb, semmi logikai készség, naivtás, a Merkúr Víz jegyekben olyasmi is lehet, hogy az illetőt folyton átverik, becsapják mert hiszékeny.

2021. dec. 3. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Es ezek melyik házakba esnek?

Mert pl, ha a marsod az elsőbe esik, akkor javít a helyzeten.

2021. dec. 3. 22:54
 4/10 A kérdező kommentje:
ezek nem az en jegyeim, o lesz a fonokom a munkahelyen ahol nemsokara kezdek. :D sajnos pontos idot nem tudok.
2021. dec. 4. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet annyira rossz ha már annyit elért az életben hogy vhol vezető
2021. dec. 4. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 A kosok amúgy is (ált.) vezető típusok
2021. dec. 5. 00:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Halak aszcendenssel is? 😂
2021. dec. 5. 00:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok a második válaszoló is de tőlem messze áll a vezetés pedig aztán nekem nem halak az aszcendensem hanem nyilas vagy skorpio. Gondolom sok minden más is befolyásolja. Engem általában egy bohócnak tartanak senki se vesz komolyan.
2021. dec. 5. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt a személyt, aki főnök létére ennyi infót megoszt azzal, aki csak eztán lesz beosztottja, szószátyárnak képzelem el.

Lehet, nem is kellően körültekintő, mert ha ennyit tudna rólad, nem is tartana megfelelő beosztottjának.

2021. dec. 5. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem kell megosztania. Rá lehet keresni születési év, hónap és nap szerint,hogy akkor mely jegyekben helyezkedtek el a bolygók. 😉
2021. dec. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!