Bálvány kérdése:
A 8. pedig a halál háza. Mit mutat nektek?
Figyelt kérdés
A bölcsek szerint jegye, bolygói megmutathatják a halál módját, mikéntjét. A ti képletetekben mi áll? Vajon hogyan távoztok el? Betegség? Gyilkosság?
Töprengtetek már rajta?
2021. dec. 1. 08:36
1/12 A kérdező kommentje:
8. házam az Ikrekben kezdődik. (Kommunikáció, mozás?) Talán közlekedési balesetben halok meg? Esetleg beszólok valakinek és ezért kicsinálnak? Mindegy....mert van a házban egy Jupiterem és így talán szépen lépek le a színpadról.
2021. dec. 1. 08:38
2/12 anonim válasza:
Én majd, ha 80 év felett leszek, akkor fogok foglalkozni azzal, hogy hogyan halok meg, addig élvezni szeretném az életet.
3/12 anonim válasza:
Az én nyolcadik házban a Rákban kezdődik, és a Jupiter áll benne (de az már az Oroszlánban van). Biztos otthon, nyugalomban halok meg szépen :)
4/12 A kérdező kommentje:
#3 a szeretteid körében családfőként...... Szép vég!
2021. dec. 1. 11:19
5/12 anonim válasza:
Bár így lenne de semmi se biztos
6/12 anonim válasza:
szia nekem jupiter , bak. Mit jelenthet szerinted?
7/12 anonim válasza:
Maga a Jupiter a 8-as házban nyugodt halált jelenthet, tehát a nagy szenvedésektől megkímélhet, de sok minden mástól is függhet.
8/12 anonim válasza:
Nekem pontosan így néz ki
9/12 anonim válasza:
Hali, nekem Jupiter nyilas. Ez baj? Vagy mit jelent
10/12 anonim válasza:
Nyilasban kezdődik és ér véget, de tök üres.
Nem csak a halál körülményeit nem tudom belőle megállapítani, hanem semmit se. A Jupiterem trigonokat alkot a többi víz elemű bolygóimmal, így ebből végképp nem tudok kihozni semmi halállal kapcsolatosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!