Ikrek jegyű férfival milyen a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Kos nő vagyok a párom pedig ikrek. Eléggé függetlenek vagyunk és mindketten mozgékonyak, jól kijövünk egymással, sosem unatkozunk.
De ő Nem annyira mutatja ki az erzelmeit, neha “nem törődöm “ a stílusa. Ez normális az ikrek jegyűeknél? Azt tudom természetesen hogy szeret
2021. nov. 21. 17:37
1/15 anonim válasza:
Idióta vagy h horoszkóp alapján válogatsz, pont nem ez számít, attól meg h ő ikrek lehet bármilyen. Hiaba írom le h most nekem a csajom rak ..mit ersz vele? Idiot
2/15 anonim válasza:
Lehet nehéz felfogni, de ha a csávó vízöntő lenne is pontosan ugyanígy gondolkodna.... Sőt, még akkoris ha vörös mosómedve lenne basszameg
3/15 anonim válasza:
Olyan mint amilyen a személyisége.
Ismerd meg, ne próbáld meg olcsóbban megúszni.
4/15 A kérdező kommentje:
Szimpla kérdés volt. Nem a férfi ellen irányult csak kiváncsi voltam az ikrek jellemvonasaira.
Nem kell egyből letámadni az embert.
Köszönöm
2021. nov. 21. 18:50
5/15 anonim válasza:
Dehát ezt mondom, csak úgy tudhatod, hogy milyen, ha megismered.
Erre nincs más módszer.
6/15 Pali1977 válasza:
Én is ikrek vagyok, de egyáltalán nem vagyok ilyen. Egyébként nem hiszek a horoszkópban, nem az határozza meg, milyen a kapcsolatod a pároddal
7/15 anonim válasza:
Én is ikrek vagyok, de én sem vagyok egyáltalán ilyen. Egyébként én sem hiszek a horoszkópban, szerintem sem az határozza meg, milyen a kapcsolatod a pároddal
8/15 anonim válasza:
Az asztrológia nemcsak a születési hónapból áll. Hülye aki azt hiszi minden oroszlán, ikrek, stb. egyforma
9/15 anonim válasza:
Attól függ, a jó ikrével, vagy a gonosz ikrével?
10/15 anonim válasza:
Én 1996 júni 13-án születtem hajnal négy órakkor, mesélj milyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!