Rák férfiak miért jönnek zavarban ha lány csak úgy megcsókolja?
Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 21:20
1/9 anonim válasza:
Én is avarba jövök kosként, akkor hogy is van ez?
3/9 anonim válasza:
Ezt hogy kell elképzelni? Mész az utcán, és lesmárolsz egy random pasit? Mert attól bárki meglepődne.
4/9 anonim válasza:
Én nem csak meglepődnék, ha az utcán csak úgy megcsókolnál, hanem jól pofán is vágnálak, hogy terjeszd a covidodat anyádnak. Mérleg vagyok.
5/9 anonim válasza:
Mindenki meglepődik ha "csak úgy" megcsókolják...
Én is szoktam csak úgy csókolgatni és mind meglepődött...
6/9 anonim válasza:
Az hagyján! De a mérleg nök meg miért sikitoznak meg verekednek ha váratlanul, csak ugy a szoknyájuk alá benyulnak? Ugye ezt sem érted????
7/9 Bálvány válasza:
A rák férfi eléggé érzelmes. A rák víz jegy és ura a Hold. Környezete érzelmeit gyorsan lereagálja.
8/9 anonim válasza:
A párom rák, 12 éve vagyunk együtt, és a mai napig egy pillanat alatt zavarba tudom hozni akár egy csókkal, akár csak a tekintetemmel. :)
30/L (nyilas)
9/9 anonim válasza:
Az én rák párom is borzasztó pirulós. Elég úgy ránézzek vagy olyat mondanom ezt másnál sosem láttam
(skorpió)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!