Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak Holddal hogy lehet két...

Halak Holddal hogy lehet két lábbal a földön maradni?

Figyelt kérdés

Néha olyan szinten el tudok rugaszkodni a valóságtól - fogalmam sincs hova - hogy már engem is zavar. Az ilyen napokon csak kóválygok, és semmi értelmeset nem tudok csinálni.

Ugyanakkor, ha rákényszerülök, hogy a realitással foglalkozzam, attól is rosszul vagyok.

Hol a középút?

2021. nov. 7. 14:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem is muszáj, hogy két lábbal. Legyen inkább egy...
2021. nov. 7. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Igen. A gravitáció rád is érvényes.
2021. nov. 7. 15:08
 3/5 anonim válasza:
100%

Először is azon gondolkodj, baj-e egyáltalán, hogy nem vagy földhöz ragadt. Ha elfogadod hogy néha-napján ilyen vagy, egyből nem is fog zavarni.

Egyébként földes jegyű párod/barátaid tudnak segíteni, a halak jól kijön a szűzzel és a bakkal, talán pont azért mert leföldelik őt. Ő meg egy kis érzelmet csenhet életükbe.

2021. nov. 7. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Parom halak holddal rendelkezik, mellette 5 bika bolygoallassal.

En abban vettem eszre a halak erzelmi mivoltat, hogy rettentoen erzekeny, gyakran kreal torteneteket, eleg romantikus..

Egyebkent minden masban a bika jellege ervenyesul, de a napjegye mar nem az.

2021. nov. 8. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én alkotással, álmodozással, szerelemmel, gyermeki szintű lelkesedéssel, csapongással, meneküléssel, rejtőzködéssel, összevisszasággal és a gondolataim másoknak való kiömlesztésével tudom megélni.

Szűz Nappal, Bika aszcendenssel nem nehéz a realitással foglalkoznom.

Konkrétan semmi olyan dolog nem érdekel, ami nem illeszkedik a természet rendjébe - nekem ez a realitás - de tudom, hogy nem erre gondoltál, hanem a pénz központú anyagi síkú társadalom mindennapi szürke szarságaira, amiben nem tudunk normálisan funkcionálni, amit életnek hívunk. Ez a valóság engem sem érdekel.

Egyedül nem hiszem hogy leküzdhető ez az akadály, mert akkor olyan dolgokkal kell foglalkoznod, ami nem tesz boldoggá és amiben olyan rossz vagy, mint semmi másban. Ezeket a dolgokat valaki másnak kéne megcsinálnia, aki erre született.

2021. nov. 8. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!