Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » 2006 Október 23.-a az milyen...

Petike99 kérdése:

2006 Október 23.-a az milyen csillagjegy?

Figyelt kérdés
Mindenhol mást írnak és nemtudom. délután 10 orakkor születtem

2021. okt. 25. 08:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Egy: Ne politizálj ezotéria rovatban.

Kettő: Legalább ne hazugságokat mondanál.

2021. okt. 25. 19:04
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 19:04

Tízes vagyok.

Mibe hazudtam?

2021. okt. 26. 00:09
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

"Használhatja, mert megverték a rendőrök és ezt orbán soha nem felejti el. (Miért is tenné csak halkan kérdezem, mikor annak köszönhetően miniszter elnök már 11 éve?)"

Hát nem a rendőrök erőszakos viselkedése miatt van kormányon Viktor, azt elhiheted. Hanem azért mert jó vezető, nem úgy mint a szemkilövető gyurcsányod, vagy ezt már el is felejtettétek?

2021. okt. 26. 07:34
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Gyurcsányt jobban útálom mint Orbánt. Úgyhogy ennek fuss neki mégegyszer.

Tényleg nem akarok itt politizálni elég sok helyen az megy ezen az oldalon is, le írtam már sok helyen de akkor ide is le írom. Orbán Viktor nem azért lett miniszterelnök mert olyan jó, hanem azért mert Gyurcsány olyan szar, hogy az emberek azt mondják inkább rászavaznak az ördögre csak nehogy vissza jöjjön gyurcsány. (Nem fog soha. Ő politikailag már halott ezt csak zárójelben) Orbán amíg tudja ilyesztgetni az embereket azzal a bohóccal addig miniszter elnök marad akár mit is csinàl. Csak egy kérdés: az a mocsok tönkre vágta az országot, meg olyan rettenetes nagy bűnöző, meg ha nem Orbán lesz a miniszterelnök akkor rögtön vissza jön Gyurcsány és akkor jajj lesz nekünk.... Satöbbi satöbbi. Tehát ha olyan veszélyes meg olyan sok rosszat csinált akkor miért nincs börtönben (mármint Gyurcsány). Hát azért mert Orbánt ő tartja hatalomban. Te semmit nem tudsz rólam, de mivel orbánról rosszat szóltam már egyből úgy könyveltél el hogy "a te gyurcsányod" holott úgy utálom hogy ha megdöglene pezsgőt bontanék. Ezt érte el az Orbán kormány a 11 év alatt. Az emberek màs lehetőséget nem ismernek. Ha valakinek nem tetszik Orbán akkor rögtön megkapja hogy "a te gyurcsányod", vagy hogy "majd vissza jön Gyurcsány". Orbán Viktornak ezzel az "agymosással" az emberek "agymosásával" sikerült választást nyernie. Hogy tudja mivel ilyesztgetni az embereket (felnőtt embereket) és hogy elhitette velük hogy rajta kívül nincs más opció csak Gyurcsány.

Én be fejeztem. Nem akarom ezt a témát is politika felé vinni. Különben sem az én dolgom hogy politizáljak.

2021. okt. 26. 14:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Még "ördögre". :'D

És mégis miért lenne olyan rossz Viktor? Mert nem engedi be millió számra a migriket? Mert próbálja védeni a gyermekeket? Mert nem hagyja, hogy egy nemzetek közti szövetség beleszóljon a belügyekbe (EU, Brüsszel)?

2021. okt. 26. 16:41
 16/22 anonim ***** válasza:

"És mégis miért lenne olyan rossz Viktor? Mert nem engedi be millió számra a migriket?"

Én sem engedném be meg ahogy olvasom Te se. Hurrá. Mi mégse vagyunk miniszter elnökök. De inkább ne vitázzunk mert úgyis törlik

2021. okt. 26. 18:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Tényleg ne vitázzuk, de azt még azért hozzáteszem, hogy én nem is akarnék soha miniszter elnök lenni. Túl stresszes egy ország vezetése. :D

2021. okt. 26. 18:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Jaj szegények.

Mindjárt meg sajnálom őket 😉😄😄

2021. okt. 26. 19:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Délután tízkor?

Miazisten xddd

2021. okt. 26. 22:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Ne itt politizaljatok legyszives, vam fb imsta bármi de így csak nekem jönnek az ertesitesekxddd
2021. okt. 26. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!