Ki a 3 általad legjobban kedvelt asztrológus? Kik szerinted a legjobbak?
youtube-on:
1. Kalo Jenő, mert sok információt oszt meg, bár rosszul magyaráz. Sokszor elkalandozik, beleveszik a részletekben, egyoldalúan politizál.
2. Artemisz asztrológia ... nagyon profik, de nekem száraz a stílusuk. Csak tranzitokkal foglalkoznak.
3. Nem tudok még egy rendszeres, következetes tartalomgyártót említeni.
https://www.youtube.com/c/CanaryQuillAstrology (Kanada)
Szűz aszcendense van a lánynak. Nagyon rendszerezetten, érthetően magyaráz.
Tick Ervinről tudok, aki a weboldala alapján feltehetően nagy tudással és érdekes szemléletmóddal rendelkezik.
Pap Gábor (semmit sem tudok róla, de a youtube-on fellelhető előadásai alapján nálam kimagaslik az asztrológusok között)
Lada Duncheva - ő elég ismert tartalomgyártó YT-on.
Nikola Stojanovic - ő szintén elég híres Európában
Kalo Jenőnél azt érzem, hogy a legtöbb videója totál felesleges rizsából áll és 20 másodperc alatt összefoglalható lényeget mondja el 40 perc alatt.
Mintha akkor is gyártaná a videókat, amikor nincs semmi konkrét mondanivalója.
Ezért elég ha csak néhány kiemelkedő előadását nézed meg. Ezeket viszont nagyon nehéz megtalálni, mert elveszik a sok között.
Fernando Prudhomme - Az ő tartalmait csak saját felelősségre fogyaszd 😋 Nála éjjel-nappal party van. Mindig be van tépve, és mindig iszik, leginkább Martini-t. Azért írom be ide, mert nagyon szórakoztató félőrült.
Tick Ervintől éppen most kezdtem el tanulni jungiánus asztrológiát. Imádom. Az oldalát is szeretem.
Kaloról hasonló a véleményem; akkor rágtam be rá, amikor elkezdett egy - talán franciaországi - nyaraláshoz pénzt kuncsorogni.
És még imádom Peter Orbant. Lehet, hogy neki is van csatornája, de én csak a könyveit szoktam olvasni.
Olvasom vannak itt azért hozzá értők.. szóval ez a mostani helyzet meddig fog szerintetek tartani?
Egyesek szerint tavaszig ilyen lesz..igaz ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!