Mérleg nő, skorpió férfi páros ?
Két éve vannak együtt, eddig hat szakítás és kibékülés volt.A nő idősebb,mint a férfi és eléggé befolyásoló természet.
A Skorpió srác a barátom. Úgy látom, eléggé átalakította a jellemét a nő.
Sajnos nem teljesen jó irányba..
Ha nekik így jó akkor ez van, semmi közöd hozzá.
Nem mindenkinek van igénye egy boldog, "tökéletes" kapcsolatra. Sokan azt szeretik, ha van min összeveszni majd békülős szexet nyomni. A viták és a rágódás tölti ki sokaknak a mindennapjait. Ha eléggé fájna és szar lenne változtatnának ezen.
Ui. Mérleg nő vagyok, skorpió aszcendenssel. Ki nem állhatom őket :)
22F skorpió vagyok
Mérleg párom volt 23N
5 évet húztunk le egymással.
Engem is teljesen meg fordított,kezem össze teszem hogy vége lett!:)
Mérlegben és a Skorpióban az a közös bennük, hogy mindkettő bosszúálló és sértődékeny és egyikőjük sem felejt, talán ezért is veszélyes ez a két jegy.
A mérleg nő nem meglepő, hogy ahogy a kérdező is leírta, hogy rendesen alakított a skorpió férfi személyiségén, hisz a mérleg jegyűek elég ügyes manipulátorok, általában nem is a mérlegeket manipulálják, hanem ők szoktak manipulálni.
A mérleg és a skorpió zsák utca.
Mindkettő elég akaratos, főleg, ha nő ennek a kettő közül bármelyiknek a viselője.
A mérleg nők ugyanúgy tudnak kényesek, akaratosak és bosszúállók lenni, mint ahogy a skorpió nők.
Női téren ha ennek a két jegy közül bármelyiknek, ha nő a jegy viselője, akkor a mérleg nők és a skorpió nők között nem sok a különbség.
A skorpió akaratos, a mérleg szintén makacs és öntörvényű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!