21/25 anonim válasza:
Oroszlán az aszcendensem,167 cm,45 kg (tehát igen vékony vagyok,de meglehetősen nagyok a melleim). Világosszőke hajam van,világoskék szemeim rejtett szemhéjakkal, és nagyon fehér bőröm, az orrom kicsi és pisze,a szám telt,de nem hatalmas,egyesek szerint keleties arcberendezésem van a magas arccsontjaim és a kicsi állam miatt.A vállaim szélesebbek,mint a csípőm,illetve amolyan "hips dipsem" van.Ennyi jutott hirtelen eszembe a külsőmről.
22/25 anonim válasza:
Szappan az aszcendensem és úgy nézek ki, mint egy átlagos nő.
Csak az a baj, hogy férfi vagyok.
23/25 anonim válasza:
Bak aszcendensem van (halak nap). Tom Hardyra hasonlítok egy haverom szerint. Magasságom is kb, mint az övé, ilyen 180 körüli. Kicsit soványabb vagyok, régen gyúrtam, akkor voltam olyan széles, mint most ő.
24/25 anonim válasza:
Nő, Mérleg aszcendens (Nyilas nap): 172 cm magas, 67 kg, szélesebb csípő és comb, karcsú derék és felsőtest, kicsi/közepes mellméret (B kosár), lábméret 40-es, az arcforma ovális teltebb arcpárnákkal, magasabb, domború homlok, keskeny telt ajkak, rövid római orr, kicsi, szabályos, szorosan a fejhez simuló fülek, zöld szem, hosszú, egyenes, szőke haj, nagyon világos bőr.
25/25 anonim válasza:
Skorpió az aszcendensem.
Fekete, göndör a hajam, kék a szemem, a bőröm elég fehér.
Azt mondják nagyon szép, bájos arcom van, különösen a szemeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!