Bak az aszcendensem. Gesztenyebarna, egyenesszálú hajam van, kékesszürkés szemem, egy hajszálnyit lefelé görbülő orrom, ovális arcom, nem olyan íves szemöldököm, dús ajkaim.
173 cm magas vagyok és 60 kg, vékony testalkatú, megfelelő arányokkal, de a csípőm nem széles. Erős, vastag lábak, vastag boka és férfiasabb, eres lábfejek.
Nincsen kifejezetten olyan természetes jegyem, amivel kitűnök, az átlag lányoknál szerintem csúnyább arcom van. Talán az jellemző a kinézetemre még, hogy egész világos a bőröm, alig bírok barnulni, sokkal inkább égek, nyáron minimálisam ki is jönnek szeplők az arcomon, de ezeket inkább csak én veszem észre, hogy picit hajazok a vörös hajúak karaktereire.
Ikrek.(Vízöntő nap)
Középmagas, vékony, sportos, homokóra alkat nagy mellekkel.
Nagyon fehér bőr, kék szem, derékig érő, egyenes szőke haj.
A szemem olyan macskaszem, a pupilla körül sárga pontokkal.Szív alakú arcformám van.A szám nem vékony és nem is vastag.Az orrom arányos az arcomhoz,de inkább kisebbnek mondanám, egyenes formájú.
Kicsi lábam és kezem van, az ujjaim nagyon vékonyak.
Viszonylag mély hangom van.
Halak aszcendens, az egyes házban van a Mars, a Merkúr és a Nap (ezek már a kosba esnek).
A fejem nagy, a homlokom alacsony és lapos.
Magas, izmos, széles csontozatú vagyok nagy lábakkal és kezekkel, hosszú, vékony ujjakkal.
Nagy, kék szemem van, enyhén felfelé ível a sarka, hosszú, dús, rézszőke hajam. A szemöldököm nagyon ívelt, hegyes, és mintha mindig ráncolnám. Gyakran számonkérően fel is húzom az egyiket.
A szemeim aszimmetrikusak, a bal kicsit kisebb, inkább vágott "mongol" szem, ravasz, a másik teljesen kerek, álmodozó benyomást kelt. Gyerekkorom óta kék "karikás" a szemem, ha mosolygok, ami gyakori, még püffedtnek, táskásnak is tűnik az alsó szemhéjam.
A szemöldökömből hiányzik egy rész egy korábbi sérülés miatt. Ezek egyébként is jellemzőek rám, volt, hogy össze kellett varrni a fejbőrömet, rendszeresen megvágom, megégetem magam, bár törésem még nem volt.
Anyajegy van az arcomon, a szemhéjamon, a hajas fejbőrön, a térdemen, a hasamon és a talpamon is.
Puha, turcsi, közepes méretű orrom van nagy cimpákkal. Fülön szintén, nagy fülkagylóval, amiket tudok mozgatni :D Az orrom két szélét két mély árok köti össze a számmal. Az orrom alatti mélyedés is hangsúlyos.
A szám "csókos", vastag, szépen ívelt ajkakkal, az alsó ajkaim beljebb állnak a mélyharapásom miatt. A két felső metszőfogam kiáll.
Az állam kicsi, kerek, az alsó ajkam alatt nagy mélyedés van, erős állkapcsom van.
Az arcformám ovális/kerek, nagyon kiszélesedik az arccsontjaimnál. Fejlett rajta az izomzat, bizonyára az élénk mimikának, sok beszédnek ( :D ) és rágózásnak köszönhetően.
A bőröm sárgás tónusú, közepes árnyalatú. Könnyen és szépen barnulok. Pattanásokra, gyulladásra hajlamos, tág pórusaim vannak. Laza a kötőszövetem, összecsippentve nagyon nyúlik a bőröm.
A nyakam nagyon hosszú és vékony, inas.
A nyakszirtem egyenes, a vállaim törékenyek; a felsőtestemen átsejlenek a bőrömön a csontok (csigolyák, vállcsont, kulcscsont, egész bordakosár, de még a csípőlapát, keresztcsont is). Utálom is a hátmasszázst.
Kicsi, hegyes mellem van, lapos, enyhén kockás hasam, a köldököm sekély, kicsit kifeszül, vízszintes.
A karom hosszú, definiált bicepsszel, ugyanakkor vékony is, hegyes, kiálló könyökkel.
A csípőm széles, a fenekem nagy, de zsíros, lapos, tipikus tepsiforma, a csípőmet és a combomat összekötő rész is szögletes. Oldalról nézve alig lehet megállapítani, hogy hol kezdődnek a combjaim. A lábaim átlagos hosszúságúak, vastagok, de arányosak és tónusosak. A térdem is kiáll, mint egy lónak az ízületei. A bokám szintén, nagyon vastag és csontos, de könnyen kibicsaklik.
A lábfejemen, hajlatokban, kézfejemen, alkaromon kiállnak az erek, még soha nem is panaszkodtak a nővérek a vérvételen.
Nagyon hajlékony vagyok és erős, a spárga és húzódzkodás nem jelent akadályt.
Az én hangom is mélyebb, számomra nagyon kellemetlen frekvencián szól, de szokták dicsérni a beszédem dallamosságát, illetve a jóízű nevetésemet.
Engem idősebbnek szoktak nézni a koromnál, már gyerekkoromban is ez volt jellemző.
Remélem, elég részletes leírást adtam, most már be tudsz azonosítani, ha találkozunk az utcán, vagy ha valamiért kiplakátol a rendőrség :D
"A szemöldökömből hiányzik egy rész egy korábbi sérülés miatt. Ezek egyébként is jellemzőek rám, volt, hogy össze kellett varrni a fejbőrömet, rendszeresen megvágom, megégetem magam, bár törésem még nem volt."
Ez tipikus.Mars az 1.házban, pláne a kosban.Nem semmi.
Nem tudom.
Ha tükörbe nézek,az meghasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!