Csak én vettem észre Legtöbb Vízöntők Rákkal és oroszlánnal jönnek össze?
vízöntő vagyok, a férjem halak
nővérem oroszlán a férje kos
barátnőm szintén oroszlán, a férje bak
unokatestvérem rák felesége nyilas
senkit sem ismerek a környezetemben aki az általad mondott kombináció szerint alakított volna ki kapcsolatot
Sokadszorra: aszcendens, hold, stb. is számít! Alapvetően az vízöntő és rák max jó barát tud lenni. Pl. a rák otthon érzi magát a legjobban, a vízöntőnek az otthon egy alvóhely és annyit alszik amennyit nagyon muszáj.
A rák nő jól főz minden alap ételt és szívesen tökéletesíti élete végéig ugyanazt a fogást, a vízöntő nő inkább kreatívkodni akar, mindig valami mást készíteni. De pl. a vízöntőtől távol áll az egoizmus, tőlem nem, mert vízőntő nap mellett oroszlán az asc-em. A vízöntő inkább csendes típus aki többet agyal mint beszél, én ha belelendülök, egyszerre 2 emberrel is beszélek és órákon át, valszeg azért mert ikrek a holdam. Monjuk a fecsegés nekem sem megy, tárgyilagos vagyok és nem tudok pletyizni, sztárokról beszélni, ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!