Ikrek lány, Bak fiú?
Figyelt kérdés
Van rá esély?
És milyen lenne egy ilyen kapcsolat?
2021. szept. 12. 22:41
11/11 anonim válasza:
9: Én ikrek lány vagyok, a barátom pedig bak férfi. Nálunk ez pont fordítva van, én pontos vagyok, nem felejtek el semmit, ő mindig késik, feledékeny. Ennyit az általánosításokról.
Egyébként ég és föld vagyunk, nem mondanám, hogy annyira jól kijövünk, mivel sok mindent teljesen másképp látunk és ebből szoktak lenni vitáink, de nem hiszem, hogy ennek a horoszkóp az oka.
Még annyit, hogy ő bak létére türelmetlen, lusta, nem túl intelligens, viszont nem munkamániás, tehát nem nagyon passzol rá a csillagjegye sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!