Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak horoszkóp - Skorpió...

Halak horoszkóp - Skorpió aszcendens: milyenek vagytok?

Figyelt kérdés
Csak mert én még soha életemben nem találkoztam ugyanolyan képlettel, mint a sajátom.
2010. aug. 30. 00:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Kedves NEM - HALAK - SKORPIÓK!

Sajnálom, de nem érdekel, hogy milyenek vagytok.

A nullinger, önbizalomhiányos, szómenésben szenvedő valami pedig, aki itt az imént hangot is adott 'hatalmas tudásának', de egyébként értelmezni sem tudja az olvasott szöveget, legyen olyan kedves, ne itt akarjon már társalgásba elegyedni, mert akármennyire szeretné, sajnos nem vagyunk egy szinten. (De úgy láttam, senkivel...:D)

Tehát: konkrétan a HALAK horoszkóp - SKORPIÓ aszcendensű egyének véleményére vagyok fokozottan kíváncsi, hogy teljes mértékben konkrétan fejezzem ki magam!

Visszatérve a lényegre: Kedves 'Aug. 30. 08:29!

Szerintem Te ismersz engem, csak azért alkothattál ilyen pontos képet rólam! :D Vagy ha nem ismersz, én mostmár meg akarlak ismerni! :D

2010. aug. 31. 00:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A tegnapi 8:29 vagyok!

Köszi!

De hidd el nem ismerlek, legalábbis fogalmam sincs hogy hívnak, hol laksz stb. Csak ráérzek dolgokra, és kíváncsi vagyok mennyire jön be:) Már páran visszajelezték, hogy jókat írok. Ez az oldal arra is jó, hogy értelmesebb kérdezőknek írjak , és reagáljanak rám, thx! :)

2010. aug. 31. 07:57
 13/24 A kérdező kommentje:
8:29! Ez nagyon jó! Mármint hogy így ráérzel a dolgokra! Remélem, érdekel téged is az asztrológia. Nagyon valószínű, hamár itt írsz :D Neked mi a horoszkópod? Tuti, valami vízjegy:) Vagy Nyilas?
2010. aug. 31. 15:16
 14/24 anonim ***** válasza:

én is az vagyok :D

holdad mi? nekem rák.

2010. szept. 5. 18:08
 15/24 anonim ***** válasza:

Én is ismerek egy fiút, akinek ez a csillagjegye.

Hát biztos, hogy érzelmes, kényeztető típus, de bizalmatlan és komoly, szerintem folyton megméretteti az embereket, és sokszor hátba támad másokat, de ha egyszer megnyerik a bizalmát, akkor kedves és odaadó.

2010. szept. 5. 20:34
 16/24 A kérdező kommentje:

Na! :D Nekem a Holdam Vízöntő. Akkor Te jóval családcentrikusabb lehetsz :) Lány, vagy fiú vagy?

Második: régebben én is mindenkit próbára tettem magamban, de már leszoktam erről..kényeztető hajlamot még nem fedeztem fel magamban :D Egyébként társaságban bírták ezt a srácot? Mert a skorpió aszcendensről azt mondják, megosztja az embereket és az én esetemben ez nagyon így van..

2010. szept. 5. 22:34
 17/24 anonim válasza:

Én is Halak-Skorpió vagyok XD

Szörnyű egy természetem van.Vagy az van amit én akarok vagy semmi.Általában gyűlölök és szeretek-olyan nem igen van h közömbösség.

Eléggé hirtelen haragú vagyok---nem nagyon bocsátok meg,felejteni meg soha!!

2011. febr. 17. 19:47
 18/24 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Én is pont ilyen vok. Nagyon hirtelen haragú, de én nem vok haragtartó. Ellenben nem felejtek..:D Az én természetemnek is van egy olyan oldala, amit senki ne ismerjen meg, ezt igyekszem elrejteni, talán ezért mondják, akik elsőre találkoznak velem, hogy nagyon kedves és gáláns vagyok..:)) Egyébként lány/fiú vagy?

2011. márc. 15. 20:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Hmm... milyen érdekes én pont a fordítotja vagyok skorpió halak aszcendensel. De te biztos még mindig ugyanaz a csaj vagy akinek korábban már írtam. Hm van még barátod?
2011. ápr. 20. 19:54
 20/24 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem ugyanaz a csaj vagyok, ugyanis nincs. Nem találtam még magamhoz hasonlót :)
2011. ápr. 24. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!