Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák horoszkóp-skorpió aszcende...

Rák horoszkóp-skorpió aszcendes. Ez most mit jelent?!

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

dupla víz. zárkózottnak mondanálak, nehezen adod ki magad, de egy kis "bemelegítés" után kinyílsz. vonzó nő lehetsz erős kisugárzással rendelkezel. sok mindenhez van tehetséged, művészeti ágakban és olyanokban ahol embereken ,állatokon kell segíteni.

Ilyen sztár például : Rufus Wainwright, Rubin William

feltotyogsz egy oldalra, elolvasod a skorpió aszcendenst. utána a rák csillagképet. utána a holdjegyedet is. és utána megkapod az egészet. linkelek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 11. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves válaszadó, az első linked valami fenomenális!!!

A létező összes asztrológiai honlapot elolvastam már, de ilyen elképesztően pontos leírásokkal még nem találkoztam! Igazán köszi! :)

2011. aug. 12. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:

amúgy még úgy lehet jókat találni, hogy beírod gogglebe hogy

mondjuk nicole kidman ascendant és kidob csomó ilyesfélét ;)

2011. aug. 12. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos jó a link,amit írtál,csak sajnos nem magyar az oldal....
2011. aug. 12. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
igen nem magyar,tudom :) nembaj.
2011. aug. 12. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!