Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mik a tapasztalataitok az...

Mik a tapasztalataitok az oroszlán jegyű emberekről?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Utolso, egyeltalan nem marhasag.

En ezt tapasztaltam 3 oroszlannal. Amit irtam az ugy van!

Nekem ne kezdd itt te is osztani az eszt!

Latszik hogy egy utalatos hitvany oroszlan vagy, akarcsak a tobbi.

2010. szept. 5. 16:00
 12/16 anonim válasza:
16:00 te egy kö.csög rasszista vagy :DD ez kb ilyen: azért mert 3 tanár pedofil már nem is járatom a gyerekem iskolába...jó kicsit túloztam de most ez jutott eszembe :) bizonyára csak féltékeny vagy mert az oroszlánok alapvetően törekednek elérni a céljukat neked meg nem sikerült :) igen, én is oroszlán vagyok: jó néha hangulatember (dehát ki nem?), makacs, akaratos, veszekedős DE ha már így beskatulyázzuk az oroszlánokat én a közhiedelemmel ellentétben TUDOK bocsánatot kérni...ennyi :)
2011. jan. 11. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
2012. szept. 12. 22:22
 14/16 anonim válasza:
én is az vagyok és félek a pókoktól, a tesom mondta hogy akit ő ismer oroszlánt az mind utálja a pókokat
2015. márc. 12. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Kiabálos,csak neki van igaza, bunkó,
2015. ápr. 20. 00:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagylelkuek(ha te is az vagy). Joszivuek, uralkodni vagyok, lustak(de ennek ellenere mégis eléri a celjat), nem szeretik a tetlenseget, csak az a jó amit ő csinal. Akar szexben is. Segitokeszek, egocentrikusak.

Noben ugyanez, viszont nőkkel szemben kialhatatlanok, irigyek és próbálják el taposni a masikat.

2017. dec. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!