Szerintetek a Bak jegyű emberek érzéketlenek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Igen azok
Egyáltalán nem azok
27 szavazat
1/10 anonim válasza:
Bak vagyok és ahhoz képest elég "érzékeny". Könnyű megbántani de boldoggá tenni is.
2/10 A kérdező kommentje:
Én is azt vettem észre, hogy amúgy tök érzékenyek.
2021. aug. 1. 23:21
3/10 anonim válasza:
Akkor otf egyéb befolyásoló bolygóállások vannak. A tipikus bak az nem érzeleg.
4/10 anonim válasza:
A Baknak nemes érzelmei vannak. Nem adja őket könnyen. Ki kell érdemelni.
5/10 A kérdező kommentje:
Szeretnivalóak amúgy. :) nyilván nem minden Bak ugyanolyan, de sok Bakot ismerek, és nagyon cukik.
2021. aug. 2. 23:56
6/10 anonim válasza:
Keményfejűek, hidegek és anyagiasak. Én semmi szeretnivalót nem találok bennük.
7/10 anonim válasza:
6: a Bakok egyáltalán nem ilyenek, ezt csak az általános jellemzésben szokták írni.
8/10 anonim válasza:
Nem, de bárkinek nem mutatják ki, legalábbis akiket ismerek. A legjobb barátom bak volt, és ő nevetett is, sírt is előttem, de tény, hogy ezt az oldalt felszínes ismerősök nem láthatták (múlt idő, meghalt szegény).
9/10 anonim válasza:
Nem azok, csak tartják a két méter távolságot, tárgyilagosak és nagyon nehéz őket meggyőzni arról, hogy miért kellesz nekik.
Nem rohannak senki szoknyája alá, ha valami probléma akad.
10/10 anonim válasza:
Sajnos nekem nincs jó tapasztalatom a bakokkal. Eddig akiket ismertem mind túl szigorú, mogorva volt. Főnökösködő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!