Milyen a nyilas csillagjegy?
Romantikus, szerelmes típus, vagy inkább nem? Nyugodt, vagy pörgős?
Hűséges? Féltékeny?
Milyenek vagytok?
Kort/nemet irjatok.
szeretem a pörgést nyüzsgést új dolgokat imádok bulizni új emberek között
gyorsan teremtek kapcsolatot de ezek nagyrészt sekélyesek kevés az igazi barátom
a természetet az olvasását a csendes beszélgetést
folyton tanulnék, minden ami érdekel alaposan utána nézek (nyilas mellet a bak erős bennem mert határon születtem)
addig vagyok kitartó és dolgozok a dologért keményen amíg érdekel, utána már eldobom
elég racionális és logikus vagyok
szeretek jó lenni, de ha megbántanak nem felejtem el! (skorpió asz.) gondolatban iszonyú bosszúkat megtorlást forralok, de a végig vitel nem érdekel enni elég :D
nagy az igazság érzetem utálom ha engem vagy bárkit a közelemben ilyen ér.
alapjaiban erős vagyok és ahogy anyám mondja te a jég hátán is megélsz :)
romantika mértékkel és nem feltétlen látszik rajtam h szerelmes vagyok viszont a látszattal ellentétben nagyon is mélyen tudod érezni és szeretni (Vízöntő a Vénuszban)
a páromért mindent amit csak tudok megteszek úgy h közben nem megyek le kutyába nem alázkodom meg
addig vagyok hűséges amit érzelmileg benne vagyok a kapcsoltban
gyorsan szakítok ha elegem van de van türelmi idő
szexben kísérletező nyitott szenvedélyes érdekel minden ami szexualitás nem csak testi de lelki szinten is
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!