Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A piaci szférában alkalmazzák...

Bálvány kérdése:

A piaci szférában alkalmazzák valahol az asztrológiát? Tehát konkrét napi, döntéshozási területekre gondolok. Tudsz konkrétumot?

Figyelt kérdés
Itt most nem az érdekel, hogy Mari néninek megjósolják, hogy 5 onokája lesz, hanem éles döntésekre, amin pénz és emberi sorsok múlnak. HR területen hallottam már bevezetését, de ez mennyire gyakorlat, vagy csak egzotikum?

2021. júl. 27. 11:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%
#8: Baromság. Ezért nem csinálják.
2021. júl. 27. 13:35
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
Igen, mert egy 71 éves férfinak és egy 18 éves lánynak ugyanazok lesznek a preferenciái, csak mert mindketten májusban születtek.
2021. júl. 27. 13:41
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem, egy 71 éves férfinek és 18 éves lánynak nem lesznek azonosak a preferenciái. De mondjuk egy Gugli, aki jóesetben a gmail fiók mellé valós nemet és és legalább születési dátumot kap, már tovább célozhatja Google Ads hirdetések milliárdjait. EZÚTON IS MEGKÉREM AZOKAT, AKIK NEM HISZNEK AZ ASZTROLÓGIÁBAN, HOGY IROGASSANAK MÁSHOVA. TÖLTSÉK KI INKÁBB A NEMZETI KONZULTÁCIÓT!
2021. júl. 27. 14:41
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
eddig semmi fogalmam sem volt a párom horoszkópjáról tegnap utána néztem a születési dátuma alapján valamint a saját aszcendensemnek is és tudod mi derült ki, hogy nem tudunk együtt élni a jegyeink alapján valamint, hogy én egy pedáns ember vagyok meg pár más is na most az a baj vele, hogy ezek közül semmi se volt igaz, valamint h a párommal elég régóta fura módon együtt tudunk élni minden probléma nélkül igy azért nehéz benne hinni, hogy mondjuk 10 dologból 2-t találnak el, ami igy inkább puszta véletlen, szóval igy a google sokat bukna ha nekem mondjuk tisztításhoz rendszerezéshez reklámozna dolgokat mert rá se kattintanék. Hinni olyan dolgokban lehet ami állandó híhetsz a gravitációban mert akkor is lesz ha te a seggedet a földhöz vered.
2021. júl. 27. 14:50
 15/30 anonim ***** válasza:
36%
Az azonos nemű és korú embereknek is hót más az érdeklődési köre csillagjegy nélkül is. Pl. végzettség, anyagi helyzet, egyéb érdeklődési kör. Egy rakar olyan információ van a google birtokában rólunk, ami sokkal, de sokkal fontosabb, mint a születési hónap. Az konkrétan vadbaromság.
2021. júl. 27. 15:13
 16/30 anonim ***** válasza:
85%
#13: Akkor írd azt, hogy csak az írjon, aki egyetért veled. De akkor minek kérdezted?
2021. júl. 27. 15:13
 17/30 anonim ***** válasza:
52%
Te kérdezted, hogy alkalmazzák-e a piaci szférában, a válasz az, hogy NEM alkalmazzák.
2021. júl. 27. 15:24
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem egyetértő válaszokat várok, hanem konkrét ismereteket. pl. itt [link]

Ahhoz, hogy egy ilyen kérdést hülyeségnek tarts, kevés Nők Lapja asztrológai rovatának követése, vagy hogy láttad a Harry Pottert.

2021. júl. 27. 15:36
 19/30 anonim ***** válasza:
54%
Igazi primitív idióta vagy, ha szerinted aki nem hisz ezekben a marhaságokban, azoknak nemzeti konzultációkat kellene kitöltenie.
2021. júl. 27. 15:39
 20/30 anonim ***** válasza:
61%
De amúgy biztos neked van igazad és a többieknek nem, azaz mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
2021. júl. 27. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!