Egyesek azt hiszik, milyen poénosak.. figyeljétek már azt is, milyen kategóriában van a kérdés.. tréfamesterek 😂
2021. júl. 11. 09:12
3/18 anonim válasza:
Skorpióban többször is, az egyik manipulatív seggfej volt, a másik szimplán kibírhatatlan és rosszindulatú.
Rák vagyok
2021. júl. 11. 09:19
4/18 anonim válasza:
A két utsónak:
Szerintetek ha egy kellemes, álmodozó Halak jegyű kislányt egy óvónő nevel, vagy mondjuk egy Ted Bundy akkor számít valamit a személyiségének, és a későbbi viselkedésében, hogy milyen jegyben született?
Ne legyetek már ekkora bohócok.
2021. júl. 11. 09:28
5/18 anonim válasza:
Mérleg
2021. júl. 11. 09:45
6/18 anonim válasza:
Vízőntő. Én is az vagyok. Hatalmasat csalódtam benne.
2021. júl. 11. 10:11
7/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden jegyet fel tudnék sorolni, ha számításba venném az összes embert, akiben nagyobbat csalódtam (a kicsiket már fel sem veszem). De másrészről meg sok kedves embernek ugyanaz a jegye, mint annak, akivel negatív élményem van.
2021. júl. 11. 10:51
8/18 anonim válasza:
Bika. Állítólag családszerető, hűséges, lehet rá számítani. Pont az ellenkezője volt.
Már csak azért sem hiszek a horoszkópokban, mert volt egy ismerősöm, akivel egy napon születtünk, és teljesen az ellentétem volt.
2021. júl. 11. 14:03
9/18 anonim válasza:
Skorpióban.
Állította, hogy hű és nem tudna élni, ha nem lennék...Mégis egy nap úgy elhagyott, látszólag minden ok hiányában....
Vállvonogatva, kacarászva mondta el...
Két év volt,mire felálltam a padlóról.
2021. júl. 11. 15:32
10/18 anonim válasza:
Én kifejezetten abban az ikrek jegyű emberben csalódtam akinek ikrek volt az aszcendense is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!