Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik jegyben csalódtál és...

Melyik jegyben csalódtál és hogyan?

Figyelt kérdés

2021. júl. 11. 02:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
Mondjad már meg h hogyan lehet csalódni egy jegyben? Átvert egy jegy? Más milyen volt ami amit mondott neked vagy mi?
2021. júl. 13. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:

#11 jah nyilván kitaláció az egész. Nem is létezik olyan, hogy horoszkóp.

Szerintem az egyik legnagyobb és legvégzetesebb hiba amit egy ember elkövethet, ha nem akarja megismerni önmagát.

Az ikreknek például alapból 2 személyisége van.

Én is ikrek vagyok, pontosan tudom milyen ez, csakhogy én igyekszem ezt kezelni...

De ha valaki ikrek és ikrek az aszcendense is akkor képzelj el egy embert aki 4 féle "személyiség" nehéz ezt megfogalmazni... emellett hazudik, önző és hiába mondod neki, hogy az ég kék, ha ő azt mondja zöld. Akkor neki egész életében az lesz, de főleg : soha, soha nem tanul a hibáiból.

2021. júl. 14. 14:04
 13/18 anonim ***** válasza:
*Azt lehagytam, hogy remek színész!
2021. júl. 14. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Rossz oldalról közelíted meg, vagy fogalmad sincs arról h mi az a rendes asztrológia. Az egyik legalapabb szabály az az, hogy csakis egy horoszkopot lehet értelmezni. Tehát ha egy ember ikrekben születik akkor az nm jelent semmit. Elég sok embernek kettő személyisége van úgymond, és sok belőlük nm ikrek. Ez kb 0,0001 százaléka az asztrológiának
2021. júl. 14. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor is.
2021. júl. 14. 22:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Nm mondhatod valamire h nincs amiről fogalmad sincs. És valószínűleg még sosem találkoztál normális asztrologussal
2021. júl. 15. 10:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Szűz, többször is úgyhogy inkább kerülöm őket ha tudom
2021. júl. 18. 20:39
 18/18 anonim válasza:
Bikában hatalmasat, egyik napról a másikra szó nélkül otthagyott, Skorpióban, ő elárulta az egyik legféltettebb titkom, Ikrekben is hasonlóan, mint a Bikában, csak ő kétszínűsködött és ha jött egy másik ember én már nem kellettem neki.
2021. júl. 23. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!