Valaki aki otthon van az asztrológiában, megmondaná, hogy ez milyen személyiségre vall?
Figyelt kérdés
Csillagjegy: Bak
Aszcendens: Mérleg
Nap: Bak
Hold: Ikrek
2021. júl. 1. 02:56
1/5 anonim válasza:
a horoszkóp nem maga az ember. ez csupán egy eszköz, amivel jobban megérthetjük magunkat. nincs két ugyanolyan egyén, hiába osztoznak ugyanazon a jegyen, de még olyan személyiségek között is nagy különbség lehet, akik ugyanabban az évben, ugyanazon a napon/órában/helyen születtek. elég sok mindentől függ a dolog, ugyanis a lélek egy nagyon komplex eset, ezért van az is, hogy mindig lesz aki kiesik a sztereotípiákból. nem a horoszkóp alapján kell leírni a személyiséget, hanem ezen keresztül megismerni azt (:
2/5 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval.
Minden rendes asztrológiai elemzés a kliens életútjának, problémáinak ismertetésével kezdődik és azt vetjük össze a születési horoszkóppal.
"csillagjegy" = napjegy (a bulvár használja csak a csillagjegy kifejezést, az asztrológiában napjegy a hivatalos)
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy nem lehet ez alapján meghatározni senkit, de a napjegyeknek vannak megadott sztereotípikus tulajdonságai, engem pedig az érdekelt, hogy erre a négyre amit leírtam, mik a tipikus ismertetőjelei.
2021. júl. 1. 14:07
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Egy horoszkópban mindent kell nézni, minden fokot, fényszöget, mindent. Ezt úgy nm lehet értelmezi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!