Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mérleg nők, kivel működött a...

Mérleg nők, kivel működött a legjobban?

Figyelt kérdés
Bak, szűz, oroszlán, vízöntő exeim vannak, a szűzzel egészen biztosan nem működött. Elvileg a mérleg az oroszlánnal illik össze a legjobban, mit gondoltok?
2021. jún. 17. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mérleg & oroszlán a nyerő páros. Húgom párja is oroszlán és a legjobb barátnője is :)
2021. jún. 17. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Parkapcsolatot nem tudok mondani, de merleggel valo egyeb kapcsolatot igen. Szűz-mérleg szerintem kizárt. Oroszlán-mérleg lehet nagyon jó, meg nagyon rossz is. Szerintem mindketten intellektuálisak, sosincs csend köztük, de ha valamiben összekapás van, akkor ott hatalmas vita is kerekedik. Hamar megy viszont a megbocsátás is szerintem, pont mert kommunikativak.
2021. jún. 17. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindig vannak kivételek,szóval ne a csillagjegy alapján keress párt szerintem,az nem garancia hidd el. Én skorpió vagyok és mérleg barátnőm van,és megvagyunk,nagyon jól
2021. jún. 17. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bak:))
2021. jún. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!