Honnan származik a vízjegyűek szuperereje?
Figyelt kérdés
Ez inkább a nőknél figyelhető meg, ami nem túl meglepő...2021. jún. 13. 19:55
21/25 anonim válasza:
Ha az LSD okozta állapot hallucináció, akkor a valóság (amiben szerotonint vesz fel az agy - LSD helyett) miért nem az? Ez olyan mintha különböző színű szemüvegeken át néznénk ugyanazt a világot. Csak az érzékelő másképp érzékel. Viszont a világ sem úgy van ahogy azt hisszük. Egyszerűen rossz eszközkészletünk van ahhoz hogy átláthassuk a lényeget. Persze ez csak az egyéni korlátozott tudatom nézőpontja. Mivel ez is gondolkodás alapú, ezért ebben is kételkedni kell :)
22/25 anonim válasza:
en szűz vagyok, es én is rendelkezek szuperkepesseggel: csak figyelni kell a jeleket, es kiderul lehet masnak is van!
#földjegyűGANG
23/25 anonim válasza:
A valóság létezik és nem hallucináció.
24/25 anonim válasza:
23,
De a valóság mindenki számára más-más.
Neked lehet telesen mást jelent - mint nekem.
Mert mi is az én?
Az "én" a külső viszonyításokból összefércelt önigazolások halmaza.
A világ pedig - a valóságra rávetített képzeteink.
25/25 anonim válasza:
Értem hogy mit akarsz ezzel mondani.
Még soha senki se látta más szemével/agyával a világot.
De a kis agyad egy elég intelligens valami, pontosan ki van mérve hogy mikor mit csinál.
A drogokkal csak megzavarod a működését.
A hallucinációid pont annyira valódiak mint amikor álmodsz valamit.
Nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!