Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan származik a vízjegyűek...

Honnan származik a vízjegyűek szuperereje?

Figyelt kérdés
Ez inkább a nőknél figyelhető meg, ami nem túl meglepő...
2021. jún. 13. 19:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Itt csak te vagy az alkesz 10#
2021. jún. 13. 21:16
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy a Vízöntő levegős jegy.
2021. jún. 13. 21:29
 13/25 anonim ***** válasza:

A halak egy érdekes jegy....a védikus asztrológiai úgy tartja hogy mindenki először a kos-ban születik le, életek során végigmegy-leszületik az összes csillagképben, megtanulja adott archetípusok leckéit, -ismétel ahol kell-, majd végül a halak jegyében megvilágosodik. Ott már nem nagyon van "anyag", ha mégis, akkor szenvedést okoz magának...a halak jegyet tartják a legjobb lehetőségnek a szellemi fejlődésre.

Persze minden jegyben lehet, minden jegyben alkalmas az ember hogy meghaladja az archetípusát.

A rák szintén vízjegy, ott a meditációt érdemes gyakorolni, azt találja majd, hogy bármilyen módszerrel próbálkozik, nagyon tud "haladni"

2021. jún. 14. 09:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én halak vagyok, és eléggé elcsesződött az életem. Mindenféle szenvedélybetegség elért, és súlyos drogfüggő is vagyok. Több mint 10 évnyi egyéni meditációval sem sikerült olyan szintre érnem, ahol abba tudnám hagyni ezt az önpusztító életvitelt amit élek. A drogok (főleg LSD, DMT) hatására már találkoztam az egységgel. Tudom hogy ez az egész világ úgy ahogy van egy illúzió. Azt is sejtem hogy ezt az egészet valami létrehozta, amiből most semmit nem látok, de talán az is valahol én is vagyok. Szerintem a megvilágosodás pont az lenne hogy tisztán valahogy ráébred az ember a benne rejlő láthatatlan ürességre, a végtelenre. Viszont nem tudok bízni abban amit nem látok. Így viszont szenvedés az egész életem, és több halálközeli élmény van így is hátam mögött. Szóval nehéz a halak élete. Legalábbis az enyém. De lehet ezt is valami karmikus ok végett kell csak végig szenvednem.
2021. jún. 14. 15:55
 15/25 anonim ***** válasza:
6%

Egy gyönge torzó vagy, aki nem vállal felelősséget önmagáért.

Én is drogoztam, mégis képes voltam leállni.

A kulcs, hogy döntést hozol, és kitartasz, elviseled, bármilyen erős is a kín, nem hátrálsz meg. Persze ezt te is tudod.

A megvilagosodas annyit jelent, hogy minden tudatos. Ha nem a bélyeget tömnéd magadba, akkor talán érne valamit a meditációd, te balf@sz.

Azért "kell" ezt végigszenvedned, mert ennyi eszed van, ne a karmára ruházd a saját választásaid felelősségét.

Üdv, egy Halak Napjegyű.

2021. jún. 14. 16:06
 16/25 anonim ***** válasza:

Torzó...

Még az se

2021. jún. 14. 18:14
 17/25 anonim ***** válasza:
14-vagyok. Hát jólvan. Viszont engem is valami létrehozott. Bár ami vagyok az csak múló illúzió a végtelen ürességhez képest. A világ is egy illúzió, és az is elmúlik egyszer. Nekem könnyebb benne maradnom a biztos szenvedésben, mint elindulni a változás nehéz útján. Így ez az élet még jókora csapásokat mér rám, és a végén megszűnünk, eltűnünk a létezés világából. Halak vagyok, és nem fogok felelősséget vállalni. Minden felelősséget elkerülök ahol csak tudok! Egyszerűen ilyen vagyok, és a világ is ilyen. Mi így reagálunk egymásra. Ennyit tudunk. Végső soron ez mind a láthatatlan álma. Aki úgy teremtett meg hogy örökké hiányozni fog belőlem valami...
2021. jún. 14. 18:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért valójában nincs jelentősége hogy ki mi milyen vízjegy. Nehogy már minden hülye ezós dolgokra fogj.
2021. jún. 14. 19:07
 19/25 anonim ***** válasza:
A vízjegynek, horoszkópoknak valóban nincs túl sok jelentősége. Hiszen ezek ebben az ellentétekből álló világban működnek. Ezek egyszerű valószínűségek. Törvényszerűségek. Ez egy változó univerzum, amiben mindennek előre eltervezett útja, és ideje van. Itt minden megfigyelhető, kivéve azt ami ezt az egészet létrehozta. Az a valami ugyanis ennek a pontos ellentéte kell hogy legyen. Valami ami abszolút, és tökéletes, végtelen, és időtlen. Ezt azonban soha nem tudjuk elcsípni. Az agyunk képtelen rá. De ez a végtelen valami adott teret ennek az egész hülyeségnek. Aztán pedig mi is beleszülettünk ebbe, de eredetileg ennek a valaminek az egyik kilátó tornya vagyunk. Végső soron minden ugyanaz. Mindegy egy. De azt sosem láthatjuk, mert belezáródtunk az elme, test azonosságába, és ezt az álmot alusszuk. Azonban egy programmal indulunk. Mindenki elindul egy úton, és ezen csak akkor tudnánk változtatni, ha visszatérnénk ahhoz amik igazából vagyunk. A végtelen, üres, semmihez. Ez azonban nagy ugródeszka. Van akinek nem sikerül. Ha sikerülne akkor helyesen működék, és nem okoznák annyi szenvedést a világban. De nem sikerül nekem, mert nem tudom hogy bízzak abban amit nem látok. Minden esetre tudom hogy van, csak nem tudom én mit tehetnék. De ezért nem félek a haláltól sem. Tudom hogy létem is illúzió, és minden - minden egy nagy hallucináció. Az csinálta így. A láthatatlan. Ez az én nézőpontom, és én halak vagyok. De azért lettem ez, mert ez a szerepet kell játszanom. Mindaddig amíg nem tudok változtatni rajta. Csakhogy nekem ennyi eszem van. Belőlem valami hiányzik. Gyenge vagyok, felelőtlen, és nem véletlen lettem halak. Én mindig a könnyebb utat választom. És könnyebb szerezni egy adag heroint, aztán benyomni magam - mint évekig küszködni, szenvedni az elvonón. Aztán elbódulok, és nem érzek semmit. Egy kis szerencsével egyszer véget ér az egész. Eltűnik az illúzió amivel még most is hamisan azonosulok. De ez a könnyebb út. Ha nincs jobb, csak követem az utam amiért a rendszer létrehozott...
2021. jún. 14. 19:35
 20/25 anonim ***** válasza:

minden egy nagy hallucináció"

Hát neked biztos, főleg egy kis lsd után.

2021. jún. 15. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!