Honnan származik a vízjegyűek szuperereje?
A halak egy érdekes jegy....a védikus asztrológiai úgy tartja hogy mindenki először a kos-ban születik le, életek során végigmegy-leszületik az összes csillagképben, megtanulja adott archetípusok leckéit, -ismétel ahol kell-, majd végül a halak jegyében megvilágosodik. Ott már nem nagyon van "anyag", ha mégis, akkor szenvedést okoz magának...a halak jegyet tartják a legjobb lehetőségnek a szellemi fejlődésre.
Persze minden jegyben lehet, minden jegyben alkalmas az ember hogy meghaladja az archetípusát.
A rák szintén vízjegy, ott a meditációt érdemes gyakorolni, azt találja majd, hogy bármilyen módszerrel próbálkozik, nagyon tud "haladni"
Egy gyönge torzó vagy, aki nem vállal felelősséget önmagáért.
Én is drogoztam, mégis képes voltam leállni.
A kulcs, hogy döntést hozol, és kitartasz, elviseled, bármilyen erős is a kín, nem hátrálsz meg. Persze ezt te is tudod.
A megvilagosodas annyit jelent, hogy minden tudatos. Ha nem a bélyeget tömnéd magadba, akkor talán érne valamit a meditációd, te balf@sz.
Azért "kell" ezt végigszenvedned, mert ennyi eszed van, ne a karmára ruházd a saját választásaid felelősségét.
Üdv, egy Halak Napjegyű.
minden egy nagy hallucináció"
Hát neked biztos, főleg egy kis lsd után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!