Kaló Jenő életrajzi adatait hol találom?
Mi / mik a végzettsége, leginkább ez érdekelne hitelt érdemlően.
Véletlenül találtam rá, próbáltam megkeresni az életrajzi adatait, végzettségét de semmit nem találtam.

Kalo rövid o.
1952ben született ahogy a felesege és 4 gyereke van, a legnagyobb már 50 éves.
Regen földrajz tanár volt ha jól emlékszem.
Miért, neked volt észérved? Ideböfögted az irreleváns véleményed, ami senkit sem érdekel. Belekeverted a politikát, Putyint meg a pénzt, amiből világosan kitűnik, hogy melyik büdös lyukból fúj a szél. Semmi baj, hogy véleményed van valamiről, csak azt ne olyan helyen mondd el, ahol nem arra kíváncsiak.
Origót sosem olvastam/olvasok, sokkal több helyről tájékozódom, mint valószínűleg kegyed; "helyesen" írni sem a Facebookról tanultam.
Csak pár ellentmondásra hívnám fel az agysejtekkel rendelkező olvasó figyelmét:
"tényeket írtam le, de az a te fajtád nem érdekli"
Na, akkor lássuk azokat a "tényeket" (a szükséges helyen kijavítva az igénytelenségből/tudatlanságból fakadó hibákat):
-"Számomra Kal(ó)o Jenő már nem hiteles asztrológus";
-"zavaros eszméket terjeszt";
-"Kicsit tudathasadásos áll(l)apotba(n) van";
-"szerinte ő jobboldali, de ehhez képest várja az oroszokat és Putyint, mint a megváltót";
-"szomorú, hogy pénzért valaki idáig süllyed".
Azon túl, hogy ostobaságokat beszélsz, ebben, ha megveszek sem fedeztem fel tényeket. Ez mind szubjektum, te nagyon okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!