Mérleg nőként, hogyan kezeljek egy kos férfit?
Nem szerelemről van szó! 😅
A kos főnökömet akarom befolyásolni,h léptessen elő,de már az első talinál nem kedvelt. 😂 👉👈
Jajj edesem. Ez most neki kedvez (vagy nem, mert 6 het eleg sok ido, lehet felvesz addig a helyedre mast), de a kovetkezo hulyesegednel meg kirug.
De mindegy, gondolom eleg fiatalka lehetsz, majd megtanulod.
Ha kirúgott volna azt jelzi. De nem mer senkit elbocsájtani. Vannak ott elé szipircsok akikre panaszkodik, de nem meri elküldeni, mert h ez így meg az úgy. Én pedig még hivatalosan ott sem dolgozom.
Sok negatívat taapsztalhattal ezzel kapcs., de azt nem kell rátenni a másikra. Fiatal vagyok igen és ha kibasz majd ott a másik. Egyből ő szerez vkit nekem.
Kos vagyok.
A manipuláción a kos tènyleg átlát mègha nem is jelzi ezt neked. Azt ajánlom,hogy azután próbálkozz miután letettèl valamit az asztalra. Az egyenessèg,átláthatóság bizalom gerjesztő,a női praktikáidat meg felejtsd el mert lehet,hogy felhíváskènt èrtelmezi.
Tök jó dolog viszont,hogy a kos tűz te meg levegő ès ez munkában előnyös is lehet. A tűz jobban èg a levegőtől.
Én kos vagyok és rögtön levágom ha hazudnak nekem, jobban szeretem az egyenes nyílt beszédet, őszinteséget.
Viszont a mérlegeket imádom, mindig jól kijöttem velük!😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!