Két oroszlán soha nincsenek jobban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 16:57
1/7 anonim válasza:
Oroszlán vagyok és 4 nagyon jó oroszlán barátnőm van. Nagyon jóban vagyunk, de az igaz,hogy nem vagyunk egyszerű esetek. :)
3/7 anonim válasza:
De,szerintem már jobban vannak:)
4/7 anonim válasza:
Én sosem jöttem ki hosszútávon más oroszlánokkal, mert egy idő után halálra idegesített hogy abszolút nem érdekeltem, mindig magukkal foglalkoztak. De én pont ugyanez vagyok, ha valaki beszél hozzám, kb. fél perc után teljesen kikapcsol az agyam :S
Nem tehetek róla, próbálok változtatni, de ha csak nem életbevágó dologról van szó, egyszerűen nem fogadja be az agyam más emberek dolgait, annyira leköt a saját életem.
Ezért szeretem a chatet, mert ott vissza tudok olvasni, és nem sértek meg így másokat XD
5/7 anonim válasza:
Az oroszlánok akkor lesznek jobban, ha egy falkába tartoznak, a falkavezér pedig a körzeti-/háziorvosuk.
6/7 anonim válasza:
Szoktál természetfilmet nézni? Elég jóban vannak, bár gondolom ott is vannak klikkek.
7/7 anonim válasza:
A párom oroszlán és az egyik legjobb cimborája is. Már vagy 10 éve jüban vannak, ha jól tudom nem is veszekedtek még soha. Mondjuk igaz, hogy a párom egy tipikus oroszlán, míg a másik férfi sokkal higgadtabb, visszafogottabb változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!