Miért mindig csak a fele igaz, az első fele(1) oké, de a második fele(2) tuti nem?
Figyelt kérdés
Halak
(1)A Halak gyengéje a romantika! Konkrétan a szerelembe szerelmesek, így gyakran válnak kapcsolatfüggőkké. (2)Képtelenek egyedül lenni, még akkor is összejönnek valakivel, ha különösebben nem tetszik nekik, csak hogy ne legyenek szinglik.
22/f
2021. máj. 7. 10:47
1/6 anonim válasza:
Én halak vagyok és az elsö fele sem igaz!
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én is halak vagyok és lány. Az első rész az tényleg igaz, a második már kissé kétes. Az nlc.-én általában jó horoszkóp jellemzéseket írnak. Próbálj meg ott kutakodni.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké logikusnak tűnik a második fele, de nem az, ha párom van azért mindent is megteszek általában, de én teljes mértékben szeretek egyedül is lenni, összejönni meg nem fogok még széppel se, ha nem tudunk kijönni.
2021. máj. 7. 11:40
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Mert ez az egész kamu, de ha élvezed akkor olvasd nyugodtan, de ne hagyd, hogy ettől függjön az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!