Ha május 21-én születtem, akkor mi lehetek, ikrek vagy bika?
Figyelt kérdés
Egyik horoszkóp bikát ír még, másik ikreket, harmadik meg hogy a bika 05.21ig tart es az ikrek is 05.21-én kezdődik. Most akkor mi lehetek végülis?2021. ápr. 28. 16:59
1/9 anonim válasza:
Igazából mindkettő jegyből van benned egy kicsi(mert határon születtél)
Legalábbi én ezt olvastam valahol:D
4/9 anonim válasza:
Minden évben változik, mert a tavaszi napéjegyenlőség pillanata változik évente és a nyugati asztrológia attól a ponttól kezdve számítja a zodiákuskört.
Van olyan év, amikor a nap még reggel 6-kor is az előző jegyben van és van olyan év is, amikor már 2 órával éjfél előtt átvált a következő jegybe.
Szóval nem mindig éjfélkor vált a nap jegyet.
Kell az óra-perc is.
A napok szerinti felosztás a bulvármédia találmánya. Ők a pénzre mennek és nem értenek az asztrológiához.
5/9 anonim válasza:
ISTENEM DE JÓT RÖHÖGTEM A HÁRMASON XDD bárki is vagy,áldom az eszed
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat igen én is ikernek gondolom magam, hisz azok a fő jellemzőim, csak ez mrgzavart kicsit.
2021. ápr. 30. 23:41
8/9 anonim válasza:
Kell az evszam, es az ora perc is.
9/9 anonim válasza:
Ahogy 4es mondta, ez időpont szerint változik. De a dolgok nem feketék-fehérek, nincsenek éles határvonalak. Én is határon születtem. Szerintem a választ az ember maga tudja legjobban. Melyik típus vagy inkább? Vagy mindkettő? Én sok nyilasra jellemző tulajdonságot érzek magamon, de bakosat is (nézni kell az egész képletet,nemcsak a napjegyet). Az hogy rengeteg bak-rák típusnak tetszettem csak megerősít abban, hogy a határjegyeknél érvényesül egy kettős hatás. Tényleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!