Hol van a két Holdcsomópont a születési képletedben?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 22:18
4/7 A kérdező kommentje:
Szembeeen? Komolyan?? Hát Ti nagyon különlegesek vagytok!
2021. ápr. 25. 00:11
5/7 anonim válasza:
Merleg es kos:) ehhez kos szatim is van.
Egyenlore keptelen vagyok a csapatmunkara, vagy arra hogy barkire is tudjak hallgatni🤣🥲
Ennek ellenere probalom kihozni a legtobbet mindenbol, sajat vallalkozasom van, a korabbi alkalmazotti beosztasok nem bizonyultak hosszutavu munkalehetosegnek🤣 Ahova betettem a labam, max egy evet voltam ott na meg vagy bezarattam a helyet vagy keresztbe tettem annak aki szemetkedett velem es megneheziteytem a tovabbi munkaeletet.
Egyszer volt egy hosszabbtavu 3 eves de ott nem is volt “fonokom”, es igy sokaig a magam belatasa szerint tehettem, jovedelmezo is volt:) viszont idovel tobbre vagyram es eljottem:)
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!