Azért nem találom a hivatásom és tudok elköteleződni valami mellett úgy igazán, mert a leszálló holdcsomópontom az Ikrekben van a felszálló pedig a Nyilasban?
Nem sokat értek az asztrológiához, autodidakta módon tanulgattam róla, de kb ennyi. Azt is csak azért, hogy jobban megismerjem magam, de néha teljesen összezavarodtam attól a sok mindentől, amit olvastam. Képletet se tudok nomrálisan elemezni, hiába próbáltam.
Bak vagyok, Bak aszcendenssel. 6 bolygóból álló stelliumom van az I. házban, a Nappal a kellős közepén. Árnyék-énnel is rendelkezem.
Vagy szükség lenne egy teljes képletelemzésre, hogy normális választ kapjak és rájöjjek végre miért lépek mindig ugyabba a folyóba, hogy tudok tanulni a hibákból stb? Mit csináljak másképp... kivagyok ettől az ördögi körtől..
26/N
Igazad van. Az ilyenek, mint te, csak olyan kérdésre tudnak válaszolni, hogy ez a horoszkóp összeillik-e ezzel vagy ez a horoszkóp milyen? féltékeny? igazat írnak a horoszkópok? és ehhez hasonlók.. Egy összetettebb kérdés már meghaladja az agyi kapacitásod és inkább írsz értelmetlen dolgokat. Gratulálok!
Kérdeztem már profi asztrológust 1 éve, és most ugyanabban a hibában vagyok. Ezért írtam az örödögi kört és lennék kíváncsi más véleményére is. De én voltam a hülye, hogy péntek este tettem ki a kérdést -.-"
Várom az értelmes válaszokat, értelmes emberektől :) Remélem vetted a célzást és lelépsz!
Ha asztrológiáról szeretnénk kérdezni, akkor nem a semmihez sem értő emberek főhadiszállásán van értelme feltenni a kérdésünket.
Az Astroseek forum, Reddit, Quora, vagy egy megbízható facebook csoport jobb választás.
6# Kapott értelmes választ, csak mivel ezen az oldalon a semmihez sem értő tudatlan emberek számukra értelmezhetetlen szövegek láttán ösztöni reflexből jelölik haszontalannak a valójában hasznos válaszokat, így nem láttam értelmét mindenki orrára kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!