Kislányom június 21-én, éjjel 1 óra 40 perckor született. Ő Ikrek vagy Rák csillagjegy? Eddig azt hittem, Ikrek , Kos aszcendenssel, viszont több helyen olvastam hogy a Rákok június 21-től július 23-ig ünnepelnek.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 05:09
3/24 anonim válasza:
Bocsánat, melyik ÉV és helyileg hol született (1-es voltam)
4/24 A kérdező kommentje:
2021.junius 21. Vác
Ez mitől függ?
2021. ápr. 3. 07:09
6/24 A kérdező kommentje:
2020, bocsánat 😄
2021. ápr. 3. 07:12
7/24 anonim válasza:
Feltételezve, hogy elírtad, és 2020-ban született, a Napja már a Rák jegyében áll. (És tényleg Kos az aszcendens)
(Egy kicsit mozog ez az egész mindenség, meg a születési hely is módosíthat, de a te lányod már Rák)
9/24 A kérdező kommentje:
Lehet buta kérdés de az aszcendens nem a holdja éppen? Ám köszönöm a válaszod. Elárulod kérlek ,hol néztél utána?
2021. ápr. 3. 07:23
10/24 anonim válasza:
Ikrek!!!
Dehogy rák, én az vagyok és jún 22-től van a rák. Jún 22.én születtem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!