Bika-oroszlán kapcsolat tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Milyen általában egy bika és egy oroszlán kapcsolata?Mindegy,hogy szerelmi,baráti vagy egyéb kapcsolatról van szó,minden tapasztalat és vélemény érdekel:)2021. ápr. 2. 10:57
1/4 anonim válasza:
Én egy személyben testesítem meg... Bika a horoszkópom,de Oroszlán az aszcendensem. Azt tudom írni, h a néha kijön az Oroszlán belőlem, holott hamisítatlan Bika vagyok. Ezért is viselkedem sokszor ellentmondásosan.
Amúgy volt Oroszlán haverom, nem bizonyult tartós haveri kapcsolatnak. Oroszlán csajom még nem volt, nincs tapasztalatom.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2021. ápr. 2. 12:07
3/4 anonim válasza:
Én oroszlán vagyok, a testvérem bika és jóban vagyunk, jól kijövünk egymással. Régebben a legjobb barátnőm is bika volt és vele is nagyon jó volt a kapcsolatom és csak azért szakadt meg, mert elköltözött és utána elhalványult. Más kérdés, hogy ezeknek mennyire van köze a horoszkóphoz, nekem mindenesetre több pozitív tapasztalatom is van az ilyen jegyű emberekkel.
4/4 anonim válasza:
Ugyanolyan mint akarmilyen masik ketto kombinacioja, attol fugg hogy eppen melyik ujsagot olvasod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!