Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Elvesztettem a lelki társamat,...

Elvesztettem a lelki társamat, mit tehetnék? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ez a kérdés olyan emberekhez szól, akik hisznek és értenek az asztrológiához/lelki társas kapcsolatokhoz, szóval ha te nem, légy szíves ne válaszolj. Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert 2 éve találkoztam egy fiúval és nagyon hamar egymásra tudtunk hangolódni. Úgy éreztem szerelmes vagyok belé, tipikus rózsaszín felhős, gyomorban pillangórepkedős érzés volt és most is ha rá gondolok... Édesanyám foglalkozik jobban a horoszkóppal és ő vetette össze a fiú és az én képletemet, hogy vajon miért találtunk egymásra, és a képlet szerint lelki társ félék vagyunk. Mivel én valószínűleg többet éreztem iránta, mint ő irántam, féltékeny voltam, ezért azt mondtam, hogy hagyjuk egymást, és konkrétan azóta nem tudtam elfelejteni. Szoktam vele álmodni és szinte minden nap eszembe jut, azok ellenére, hogy neki is és nekem is van párkapcsolatunk. Szeretem a páromat, ne értsétek félre, de egyszerűen nagyon tanácstalan vagyok. Ha lelki társ, tényleg visszahozza az élet?

2021. márc. 26. 07:39
1 2
 11/15 D-Mano ***** válasza:
90%

Fel kell nőni. És meg kell érni arra, hogy az ember normálosan jelen tudjon lenni egy párkapcsolatban.

Lelki társ ide vagy oda, te éretlen voltál egy rendes párkapcsolatra. És valószínűleg most is az vagy, hiszen van egy párkapcsolatod és közben más után epekedsz.

Először nőjj fel, érj meg, és csak aztán lesz lehetőséged bárkivel is normális párkapcsolatban élni. Akár legyen vagy ne legyen az lelki társ vagy ikerláng vagy akárki.

A mostani párkapcsolatodban is jó lenne, ha el tudnád dönteni, hogy most ő kell neked vagy valaki más. Mert az nem igazságos a másikkal szemben, ha engeded, hogy az elvágyódásod és az elégedetlenkedésed szép lassan megmérgezze a kapcsolatotokat és a jelenlegi párod csak az életét vesztegesse melletted.

Amúgy anyukád a nagy szinasztriázás közben nagyobb hangsúlyt kellett volna fektessen a kapcsolat lehetséges buktatóinak feltérképezésére, hogy azok könnyebben elkerülhetőek legyenek, mivel a szinasztria inkább erre való...

2021. márc. 26. 08:56
 12/15 D-Mano ***** válasza:
100%
Ja és egyáltalán nem törvényszerű, hogy azzal a "lelki társaddal" újra egymás mellett köttök ki.
2021. márc. 26. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Te hozhatod vissza, ha írsz neki, hogy hiányzik.

Nekem is volt ilyen, mondjuk én nem kevertem bele a horoszkópot. Évekig hiányzott, vele álmodtam, és nagyon bántott, hogy nem beszélünk. Aztán egy véletlen találkozás adta meg a lökést, egy szilveszteri buliban, közvetlen éjfél előtt. Volt már bennem annyi pia, hogy el mertem mondani neki, hogy "nagyon hiányzol". Onnantól újra elválaszthatatlanok voltunk.

2021. márc. 26. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen bolygóállásból gondolja Édesanyád, hogy lelki társad a srác?
2021. márc. 26. 09:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a csillagokat kell nézni, hanem tenni azért, amit szeretnél. A sorsodat te irányítod. Mire vársz? Hogy majd a Jupiter meg a Merkúr egy szép napon olyan pozícióban állnak egymáshoz képest, hogy a srác fejében ettől kipattan a gondolat, hogy megkeressen téged?

Te tegyél érte, vedd át az irányítást a saját sorsod felett. Kommunikáció - többet ér, mint a horoszkóp.

2021. márc. 26. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!