Elvesztettem a lelki társamat, mit tehetnék? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ez a kérdés olyan emberekhez szól, akik hisznek és értenek az asztrológiához/lelki társas kapcsolatokhoz, szóval ha te nem, légy szíves ne válaszolj. Azért ebbe a kategóriába tettem a kérdést, mert 2 éve találkoztam egy fiúval és nagyon hamar egymásra tudtunk hangolódni. Úgy éreztem szerelmes vagyok belé, tipikus rózsaszín felhős, gyomorban pillangórepkedős érzés volt és most is ha rá gondolok... Édesanyám foglalkozik jobban a horoszkóppal és ő vetette össze a fiú és az én képletemet, hogy vajon miért találtunk egymásra, és a képlet szerint lelki társ félék vagyunk. Mivel én valószínűleg többet éreztem iránta, mint ő irántam, féltékeny voltam, ezért azt mondtam, hogy hagyjuk egymást, és konkrétan azóta nem tudtam elfelejteni. Szoktam vele álmodni és szinte minden nap eszembe jut, azok ellenére, hogy neki is és nekem is van párkapcsolatunk. Szeretem a páromat, ne értsétek félre, de egyszerűen nagyon tanácstalan vagyok. Ha lelki társ, tényleg visszahozza az élet?2021. márc. 26. 07:39
2/15 anonim válasza:
Az élet nem mindig úgy megy ahogy kéne neki.
Ha ő a lelki társad akkor megvolt az esély, hogy együtt legyetek, de te nemet mondtál. Ezekután csak abban az esetben van "jogod" visszaszerezni ha átgondoltad, hogy neked tényleg ő kell és képes vagy küzdeni érte.
3/15 anonim válasza:
Vannak egész szép, és értelmed vallások. Miért olyanban kell hinni, ami teljesen egyértelműen kamu? Leül egy újságíró, aztán szépen legépeli a számítógépe előtt az aznapi horoszkópot. Nem próféták vagy tündérek szállítják az infót... Ne higyj már édesanyádnak. Full hülye.
4/15 anonim válasza:
Ha tényleg hiányzik, akkor keresd meg és kérj tőle bocsánatot. Azt még nem hallottam, hogy a lelki társat vissza hozná az élet, de nem lehetetlen, ha van még dolgotok egymással...
5/15 A kérdező kommentje:
3-asnak: nyugi, nem a blikkből nézem ki a horoszkópot🤭
4-es: szerintem hallani sem akar rólam, úgyhogy lehet inkább elengedem:)
2021. márc. 26. 08:08
6/15 anonim válasza:
Akkor honnan nézitek a horoszkópot? Komolyan érdekel. Sosem hallottam még ilyenről, hogy horoszkóp képlete. Ez valami bolygóálláson alapuló cucc?
7/15 A kérdező kommentje:
Van egy számítógépes program, most hirtelen meg nem mondom mi a neve, az megcsinál tulajdonképpen mindent, neked csak az adataidat kell beírni (név, szül.dátum(óra perc is szükséges), szül.hely) és a születési horoszkópodat megmutatja egy képletben bolygóállásokkal együtt. Ha nem értesz hozzá szövegében is leírja, de néhány dolognak utána kell nézni, mert annyira részletesen nem butítja le. És ezen lehet variálni, összevetni 2 ember horoszkópját, stb.
2021. márc. 26. 08:16
8/15 anonim válasza:
Ami nem világos és számomra teljesen tudománytalannal, sőt kb olyannak tűnik mint a középkori butaságok, az az, hogy: Hogy a fenébe tudná egy ember tulajdonságait meghatározni, befolyásolni azt,hogy a születésekor (egészen konkrétan amikor az anyukája vajúdások közepette kitolja) éppen hogy álltak a bolygók, csillagok tőlünk több ezer fényévnyire? Ráadásul még csak azt sem tudjuk, hogy valójában hogy álltak, hiszen amit látsz az égen, az több száz, több ezer vagy több millió éve történt, de csak most ért ide a fénye.
9/15 anonim válasza:
Társ lehet két ember aki összeillik. Te így éreztél iránta, de bizonytalan vagy az iránt, hogy ő hogy érzett. Ő akkor miért lenne társ?
A lelki társak nem megérzik a másik mit érez? Kitalálják egymás igényeit, gondolatait? De lehet tévedek.
Jelenlegi párkapcsolatod nézd inkább meg.
Sajnálom, ha nyers leszek, de ne ábrándokat kergess.
10/15 anonim válasza:
Az életben több lelki társad is lehet. Az a rózsaszín cukormázas része hogy örök boldogság és szerelem. Nem, ez nem igaz. A lelki társak céllal érkeznek az életedbe, lehet ez tanítás, szerelem, barátság stb. Tehát nem biztos hogy még egyszer együtt lesztek, lehet már megtanította neked amit kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!